Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 22 de de maig del 2013 | 17:32
Notícia

CiU, Esquerra, ICV i l'ANC junts a Sabadell per la independència

2014: Fem-ho possible! tindrà lloc el proper 23 de maig a Sabadell i comptarà amb les intervencions de Carme Forcadell, Muriel Casals, Josep Rull, Oriol Junqueras i Dolors Camats, entre d'altres.

Barcelona · El proper dijous 23 de maig, el Teatre Municipal de la Faràndula de Sabadell s'omplirà en l'acte 2014: Fem-ho possible!, organitzat per la territorial de Sabadell de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

L'acte comptarà amb representants de les entitats més directament vinculades amb el procés cap a la independència, representants de la societat civil i també representants de partits polítics favorables al dret a decidir i a la independència.

A 2014: Fem-ho possible! hi intervindran la Carme Forcadell (ANC), Muriel Casals (Òmnium), Mercè Conesa (AMI), Josep Rull (CIU), Oriol Junqueras (ERC), Dolors Camats (ICV), Montserrat Carulla, Patrícia Gabancho i Isona Passola. L'acte, que començarà a les 20:00 hores, serà presentat per Quim Masferrer i finalitzarà amb l'actuació de Port Bo.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat