Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 3 de d'octubre del 2014 | 21:06
Notícia

Socialcristians pel Sí-Sí: 'Fem-ho'

Personalitats de la socialdemocràcia i socialcatolicisme catalans s'han agrupat per a presentar un manifest a favor de la consulta del 9N. Sota el nom de 'Fem-ho', els socialcristians defensen la creació d'un Estat propi per a Catalunya.

Barcelona · Un nou sector polític a Catalunya ha fet un pas endavant a favor de la consulta del 9N i del vot Sí-Sí. Un centenar de personalitats de la socialdemocràcia i el socialcatolicisme han presentat aquesta setmana 'Fem-ho', un manifest amb el qual volen visibilitzar el suport a la independència des d'aquest sector, proper a UDC, i encara ambigu.

Alguns dels signants i promotors són: el capellà i professor universitari Francesc Romeu; l'advocat, editor i col·laborador d'aquest diari Quim Torra; el pedagog Carles Armengol; el periodista Xavier Pérez Esquerdo; la doctora en ciències de l'Educació Carme Borbonès; el professor de la UAB Joan Lluís Pérez Francesch; el professor d'Esade Cristian Rodríguez-Ferrera, i el professor i investigador de la Universitat de Lille Rafael Marín, entre d'altres.

El manifest Fem-ho destaca que els signants volen que Catalunya "esdevingui Estat i que sigui independent a Europa, que neixi de l'expressió pacífica i democràtica de la voluntat dels ciutadans, però també del compromís d'aquests ciutadans de ser millors i de fer un país millor. Només així serà possible".

podeu consultar el manifest Fem-ho sencer a l'apartat Documents de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat