Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de d'octubre del 2010 | 15:10
Notícia · Societat civil

Senyeres i estelades en una trobada rècord: Lipdub per la Independència

Barcelona · El moviment sobiranista català arriba a tot arreu. Això és el que es proposa demostrar l'associació Lipdub per la Independència, que ha organitzat un lipdub -un vídeo musical protagonitzat per persones que es mouen de

manera sincronitzada al ritme d'una cançó coneguda- a la plaça de Vic el proper 24 d'octubre.

El mètode de propagació boca-orella ha donat uns resultats tan extraordinaris a l'associació que Lipdub per la Independència s'ha proposat l'objectiu de batre el rècord mundial de participació en un lipdub, fixat actualment en 1.400 persones. De fet, l'entitat organitzadora ha indicat que les previsions sobre la participació en aquesta trobada se situen prop de les 3.000 persones, una xifra que ha fet modificar la data de la trobada, inicialment fixada el 17 d'octubre en coincidència amb la Festa dels Lectors de Cavall Fort.

El lipdub per la independència es ballarà al ritme de La flama, cançó del conegut grup Obrint Pas que comença amb uns versos del poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés apel·lant la mobilització col·lectiva, i que encaixa a la perfecció amb la voluntat de l'organització de "reivindicar el desig de veure la nostra terra lliure". Tot i que la trobada compta amb el suport de diverses entitats i plataformes polítiques i culturals com Òmnium Cultural, Propaganda pel Fet, Som.cat, Decidim.cat, Tona Decideix i l'Ajuntament de Vic entre d'altres, Lipdub per la Independència ha animat tots els participants a reunir el màxim de senyeres i estelades a la trobada però sense símbols de cap organització política.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat