Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 de d'octubre del 2011 | 17:26
Notícia · Societat civil

L'Assemblea Nacional continua estenent-se pel territori

Lluís Llach intervindrà en l'acte de presentació de l'assemblea territorial del Baix Empordà, que se celebrarà el proper 21 d'octubre a Sant Feliu de Guíxols.

Amb la vista posada el 10 de març de l'any vinent, en què es constituirà l'Assemblea Nacional Catalana (ANCat), continua el treball d'arrelament al territori a través de les assemblees territorials. Aquest 21 d'octubre es presentarà a Sant Feliu de Guíxols 'Baix Empordà per la independència', en un acte que comptarà amb la presència de Lluís Llach.

Josep Albertí, Assumpció Cantalozella, Pere Pugès i Rafael Subirachs intervindran en la presentació, presentada per Olga Cercós, que es durà a terme al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer a les nou del vespre.

Amb els antecedents de l'Assemblea de Catalunya i el moviment generat al voltant de les consultes sobre la independència, l'Assemblea Nacional Catalana vol esdevenir un òrgan per empènyer el país cap a l'assoliment d'un estat propi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat