Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de d'abril del 2011 | 18:45
Notícia · Societat civil

Manifestació en favor de les emissions de TV3 al País Valencià

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha convocat la societat a sortir al carrer per denunciar els més de 4 anys que dura la persecució econòmica i política del Govern de Francisco Camps, i la conseqüent fi d'emissions de TV3 al territori.

L'ACPV ha presentat aquesta setmana la convocatòria de la que ha de ser la manifestació més gran en contra la cessió d'emissions de TV3 al País Valencià. Disposada a no rendir-se davant una esperpèntica -i inèdita a tota Europa- acció jurídica del Govern Camps en contra les emissions d'un mitjà de comunicació, la mateixa entitat ha programat pel proper 16 d'abril a partir de les 18 hores a les Torres de Quart una concentració que recorrerà els carrers de València amb el lema "Sí a TV3! Sí a la llengua! Sí a la transparència!".

En els dos mesos que han transcorregut des de la fi d'emissions de TV3, l'ACPV ha comptabilitzat 66 concentracions i manifestacions en tota la geografia valenciana, totes elles multitudinàries i amb un espectre social i polític molt ample, motiu pel qual s'espera que aquesta propera manifestació concentri totes aquestes voluntats en una única trobada. L'entitat, però, ha destacat que l'acte reivindicatiu també vol ser un crit en contra la situació econòmica, la corrupció instal·lada a l'administració valenciana, en contra el tractament que rep l'ensenyament públic i en favor de la llibertat d'expressió.

Per aquest darrer motiu, l'ACPV ha previst que Lluís Llach actui en la manifestació en favor de la la llengua pròpia i la llibertat d'expressió. L'entitat també ha obert una campanya de recollida de diners per tal de poder fer front a les desorbitades multes que el Govern li ha imposat. Artistes com Antoni Tàpies, Miquel Barceló i Andreu Alfaro han fet una crida pública als artistes perquè donin obres d'art per a poder ser venudes amb l'objectiu d'ajudar a recollir fons a l'entitat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat