Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 8 de d'abril del 2011 | 18:03
Notícia · Societat civil

Sense dret, tampoc, a manifestar-se

Coalició Valenciana (CV), partit polític blaver, i el Grup d'Acció Valencianista (GAV), formació de l'ultradreta valenciana que acumula nombroses condemnes judicials per violència, han sol·licitat a la Delegació del Govern valencià poder-se manifestar el proper 16 d'abril en contra de les emissions de TV3 al País Valencià. 

Barcelona · El govern Camps juga totes les cartes al seu abast per atacar fins a fer desaparèixer Acció Cultural del País Valencià (ACPV). CV ha solicitat permís aquesta setmana a la Delegació per a manifestar-se el dia 16 d'abril -el mateix dia que l'ACPV havia previst la seva concentració- a les 12 hores amb un recorregut exactament igual al que l'ACPV havia decidit per a la seva marxa en contra el cessament d'emissions de TV3. Tanmateix, el GAV, entitat que, de fet, presideix  el vicepresident de CV,  ha demanat a la Delegació celebrar una marxa el mateix dia i amb el mateix recorregut, però a les 18 hores, per tal de tenir copsat el dia 16 de manera completa.

Sota el lema "No a TV3, no al catalanisme" les entitats i grupuscles d'ultradreta pretenen boicotejar tots els horaris possibles a l'ACPV, tot i que inicialment havien convocat les seves accions de protesta pel dia 25 d'abril.  "Una nueva agresión del catalanismo se producirá el mismo día, pero por la tarde, ya que la catalanista Accio Cultural del Pais Valenciá ha convocado una manifestación para defender el catalán y los signos de identidad catalanes en la personalidad valenciana así como la legalización de la TV3 catalana en els pallassos cagalans" s'afirma des del web de Coalició Valenciana.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · País Valencià
Primer pas cap a la pau lingüística al País Valencià
Recull de premsa · General
Els drets no se suspenen
Recull de premsa · Política catalana
Bosch: "Reflexionar sobre el procés. Lluitar pel referèndum"
Llibres / revistes ·
Iniciativa per guanyar
Notícia · Política catalana
Moviments de renovació a ICV
Crònica · Política catalana
Reflexions des de l'independentisme ecosocialista a propòsit del procés de sobirania
Opinió · Política catalana
Reflexions sobre la decisió d'en Raül Romeva
Opinió · Política catalana
Tot suma
Opinió · Política catalana
Tot buscant sumar-ne 68 "ara torno?"
Opinió ·
Sobre el populisme de Podem i la supeditació d'ICV
Indica publicitat