Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 5 de de desembre del 2012 | 17:38
Notícia · Societat civil

Somescola.cat es mobilitza i convoca una manifestació en contra la reforma Wert

El despropòsit pseudofranquista que suposa la reforma educativa del ministre Wert presentada aquesta setmana ja recull les primeres reaccions a la contra. Després de la cascada de declaracions, aquesta setmana Somescola.cat ha convocat una manifestació pel proper 10 de desembre.

Barcelona · Somescola.cat ha decidit mobilitzar-se en contra de la reforma educativa i en defensa de l'Escola catalana. La immersió lingüística, que des de la dictadura franquista mai no ha estat tan seriosament en perill com fins ara, compta amb tots els números per a desaparèixer, tot i haver estat lloada per diversos estaments internacionals al llarg dels seus 30 anys de vida.

Per aquest moltiu, Somescola.cat ha convocat la ciutadania de Catalunya a una jornada de protesta per al proper 10 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. La concentració durà el lema Per un país de tots, l'escola en català, i començarà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Somescola.cat ha instat tots els centres docents a penjar en un lloc visible la pancarta i els cartells de la convocatòria, així com a fer un breu acte reivindicatiu amb tota la comunitat educativa el mateix dilluns, 10 de desembre, a la sortida de l'escola.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat