Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 20 de d'abril del 2011 | 15:45
Notícia · Societat civil

"Volen TV3 'cautiva y desarmada'"

"Les condicions que posen per rebre TV3 són de l'any 39. El tercer múltiplex és una història del govern, si fos per ells en demanarien 24".

Eliseu Climent

Barcelona · El president de l'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent, ha denunciat a Catalunya Ràdio el poc marge de maniobra i de debat amb què es pot negociar amb el govern de la Generalitat valenciana sobre la reciprocitat de canals entre el País Valencià i Catalunya. A una entrevista, Climent ha acusat Camps i el seu executiu de demanar condicions inassolibles per a la recepció de TV3: "Les condicions que posaven i posen és que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals canvii el seu llibre d'estil, per la qual cosa, l'expressió 'País Valencià' desapareixeria. Són unes condicions que deixarien TV3 com ells volen: cautiva y desarmada".

"L'única solució a aquest conflicte és que el govern de Madrid aprovi la ILP Televisió Sense Fronteres que es va presentar amb el suport de 700.000 persones" ha destacat Climent. L'entrevistat també ha lamentat que l'entitat cultural no podrà pagar a temps la desorbitada multa amb què la Generalitat ha carregat contra l'ACPV, que puja fins als 800.000 euros i que s'ha de fer efectiva a finals de maig.

L'entitat va engegar fa unes setmanes una campanya de recollida de diners amb la qual es pretén evitar un futur procés d'embargament de béns. Per a fer donacions, cal que visiteu el lloc web d'Acció Cultural del País Valencià i seguiu les dues vies existents per a fer donacions: agafar bons d'ajut (hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, i podeu agafar-ne tants com vulgueu) a qualsevol Casal d'ACPV o a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, OCCC (C/Sant Ferran, 12) de València, per a repartir-los i vendre'ls entre els vostres familiars i amistats; o fer una donació mitjançant un ingrés als comptes: 2100 0700 12 0200294927 o 2077 0001 27 310358128.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat