Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de de març del 2014 | 18:54
Notícia

Somescola.cat demana fermesa a la Generalitat en la defensa de l'escola catalana

Representants de la coordinadora cívica i educativa han demanat fermesa a la consellera Irene Rigau en una trobada aquesta setmana, davant les sentències judicials que el volen dinamitar el model vigent d'escola catalana.

Barcelona · Somescola.cat s'ha reunit aquesta setmana amb la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau per a demanar-li fermesa en la defensa del model vigent d'escola catalana davant la implantació de la LOMQE i de les sentències judicials que el volen dinamitar.

Somescola.cat ha volgut saber quines mesures preveu dur a terme la Generalitat per aturar la implantació de la LOMQE a Catalunya el curs vinent. En aquest sentit, la coordinadora ha alertat a la consellera Rigau que els centres escolars catalans necessiten directrius clares per al curs vinent.

D'altra banda, Somescola ha destacat que el rebuig frontal a la judicialització i politització dels usos lingüístics a les aules és una qüestió de democràcia i de país. Els representants de les 36 entitats que formen la coordinadora han exigit a la Generalitat que assumeixi la defensa col·lectiva de les cinc escoles afectades per la sentència del TSJC perquè no són casos aïllats i cal destinar-hi tots els recursos necessaris. Per la seva banda, la consellera s'ha compromès a estudiar les mesures proposades per Somescola i a mantenir la normativa catalana el curs vinent.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat