Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 16 de de juny del 2015 | 16:59
Recull de premsa

Martí: "La mobilització es multiplicaria si fossin indestriables la defensa dels drets humans i l'autodeterminació"

"Seria un bon senyal que els partits polítics que lideren el procés aparquessin els seus interessos partidistes i electorals [...] La mobilització es multiplicaria si fossin indestriables la defensa dels drets humans i l'autodeterminació".

El President Honorari de Linguapax Internacional, Fèlix Martí, ha dit a un article que l'estratègia dels "enemics dels canvis en profunditat que desitgen la majoria de catalans, consisteix a presentar com antagònics els projectes de reforma social i econòmica i la proposta de creació d'un nou estat europeu". "L'Estat espanyol té el màxim interès a separar dues dimensions que, en la realitat catalana, s'articulen amb la màxima naturalitat" ha reblat.

A l'article Consens per la independència Martí ha dit que el govern de Catalunya "no té ni competències ni recursos per fer una altra política econòmica i social". "Els que el volen desqualificar com a --ha continuat-- formació dretana fan el joc que complau al govern espanyol. Els que desacrediten llistes i projectes conjunts en la perspectiva de les eleccions plebiscitàries afebleixen el procés independentista. Els que desqualifiquen l'accent de les forces polítiques emergents en la lluita contra la pobresa i l'atur consoliden el risc d'un divorci artificial i greu entre justícia social i alliberament nacional".

Finalment Martí ha dit que la victòria possible de Catalunya a l'hora d'aconseguir canvis substancials en els àmbits econòmic i social i en el procés independentista "està a l'abast si no es trenca el consens entre les forces representatives de les dues preocupacions que es reforcen mútuament". "Seria un bon senyal que els partits polítics que lideren el procés aparquessin els seus interessos partidistes i electorals [...] La mobilització es multiplicaria si fossin indestriables la defensa dels drets humans i l'autodeterminació" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Opinió · Política
Han signat la seva inhabilitació
Opinió · Política catalana
Judicialització inútil
Opinió · Política
L'arnada glòria de Rajoy
Opinió · Política catalana
Un espai decent
Opinió · Internacional
La via turca?
Opinió · Política
Caricatura de l'estat de dret
Opinió · Política
La regressió espanyola
Opinió · Política catalana
Cansats?
Opinió · Política catalana
No ens interessa
Opinió · Política
La malaltia nacionalista
Indica publicitat