Dijous, 25 d'octubre del 2012 | 19:55
Notícia
Moment d'or per a Catalunya
El desperstigi en què es troba l'Estat espanyol a dia d'avui no té precedents. Si a la crisi econòmica i financera ─amb Bànkia com a estrella principal─ s'hi havia sumat ja la crisi política sobre les identitats no reconegudes al si del reino, ara se n'albiren de noves: PP i PSOE, eternament encarats, no aconsegueixen representar el paper d'únic director d'orquestra i el Titanic se'ls enfonsa.
Notícia
La petita i mitjana empresa catalanes empenyen cap a l'Estat propi
El 66,8% dels empresaris de la patronal de la petita i mitjana empresa (Pimec) estan a favor de la independència de Catalunya, un percentatge tres vegades superior als partidaris d'un estat federal (21,1%).
Crònica · Internacional
Espanya s'està convertint en un gran problema per a la Unió Europea
Antoni Reig
Periodista
La Unió Europea (UE) d'avui dia està farcida de problemes polítics, econòmics, financers, socials... de tota mena. Al nivell dels estats membres, el problema més greu dels darrers anys es deia Grècia. A hores d'ara, és diu Espanya. 
Crònica · Afers religiosos
Un claretià d'Extremadura defensa Catalunya
Màxim Muñoz és un claretià català nascut a Extremadura. Assumeix amb el cap i el cor els drets i els deures de la nació catalana i discrepa dels missatges anticatalans que venen, per desconeixement o per mala fe, de determinats sectors (PP, PSOE i altres) de la seva terra natal.
TribunaTV
'La independència és un projecte que abraça tots els ciutadans de Catalunya'
Recull de premsa
Sellarès: "El 25-N Mas i Junqueras han d'assolir una majoria absoluta incontestable"
"Mas i Junqueras són dos personatges diferents però [...] junts poden ésser un bloc indestructible. Caldrà, però, que ambdós es tinguin confiança mútua i es reparteixin el paper que els pertoca".
Recull de premsa
Tresserras: "En un futur recordarem aquests dies com a decisius"
"En el fons de la nostra consciència sabrem si vam estar a l'altura dels reptes o no. Si ens en podem sentir secretament orgullosos o no. Si vam col·laborar a la victòria o la vam entorpir".
Crònica · Seguretat
Desencís a Interior pel possible nomenament de Quico Homs
Després de via crucis que han suposat, durant anys, ICV i Joan Saura a la Conselleria de l'Interior ─i, sobretot, el maldestre Joan Boada, qui va ser a punt de carregar-se el departament─ ara, que amb el Conseller Puig i el seu equip començava a haver-hi una certa estabilitat, el departament ha entrat en un gran desencís en saber-ser que el 26 de novembre s'haurà de tornar a començar de zero.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí