Dijous, 24 de maig del 2012 | 19:17
Crònica · Política catalana
El dia 30, torna a començar el ball de l'Estatut
El dia 30. Artur Mas va decidir, després d'anunciar la seva tercera onada de retallades ─en aquest cas condicionades pels criteris de rigidesa pressupostària de Mariano Rajoy─ que havia de prendre alguna iniciativa de tipus polític. Amb unes enquestes que ja no li són tan favorables com fa uns mesos, el president va decidir que potser ja no es podia permetre un avançament d'eleccions generals i encara no està disposat a assumir el cost polític d'un enfrontament amb Espanya.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Germinans i els seus bisbes desacreditats a Roma
Germinans ─la web del nacional catolicisme espanyol que voldria fer forat a Catalunya─ i els seus bisbes favorits han quedat definitivament desacreditats a Roma.
Opinió
El creixement, una entelèquia necessària
Lluís Aragonès
Empresari
El creixement és avui una entelèquia de la nostra economia. Cada pas enrere que fem com a societat, en atur, en retallades, en sous, en condicions, en interessos, en deute... és acompanyat d'una nova i redoblada empenta salvatge i especulativa per a què tots retrocedim un altre pas més.
 ·
La fotografia · Societat civil
Òmnium rep la Medalla d'Or al Mèrit Cultural
Òmnium Cultural ha rebut la Medalla d'Or al Mèrit Cultural de l'Ajuntament de Barcelona en un acte al Saló de Cent del consistori barceloní.
 ·
TribunaTV
Ã’mnium rep la Medalla d'Or
 ·
Crònica · Internacional
Eleccions a l'Egipte, un Estat militaritzat
Toni Reig
Periodista
Egipte celebra avui el segon dia consecutiu d'eleccions presidencials del que serà la primera volta, ja que no està clar que cap dels tretze candidats obtingui la majoria absoluta. Els dos més votats passaran a una segona i definitiva volta electoral. Són les primeres eleccions presidencials lliures d'aquest país mil·lenari.
 ·
Crònica · Illes Balears
L'Acampallengua 2012 tornarà a ser un clam a favor de la llengua pròpia
Els Joves de Mallorca per la Llengua han presentat aquesta setmana el programa de l'Acampallengua. La trobada, que es farà els propers 2 i 3 de juny a Manacor, inclourà nombroses activitats a favor de la llengua pròpia.
 ·
Recull de premsa · Política
Partal: "Tant al País Valencià com a les Illes sorgeixen episodis de mobilització política que no tenen res a veure amb el marc estatal"
"Crec que preludia canvis de la nostra societat molt positius".
 ·
Recull de premsa · Política
Sintes: "Aguirre distreu l'atenció i expressa la seva idea d'Espanya"
Marçal Sintes ha dit que Esperanza Aguirre, amb les seves declaracions, va voler "tirar pilotes fora".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí