Dijous, 7 de juliol del 2016 | 14:05
Opinió · Política catalana
11S/2016: El procés es reactiva
Pere Pugès
Cofundador de l’ANC
Esperem que no passi el que més d'un veu com a inevitable i amb el 26J s'hagi tancat aquest llarg període electoral. Com que quasi tot té el seu cantó positiu, potser ens calia un any llarg de respir, per tornar a acumular energies i poder emprendre la recta final, després de més de cinc anys –setembre 2009/maig 2015-

Opinió · Política catalana
Espanya i dues esquerres catalanes
Xavier Godàs
Sociòleg i alcalde de Vilassar de Mar
La singularitat cultural d'Espanya és la seva capacitat per conduir-se plàcidament cap a la seva pròpia ruptura. Els resultats electorals del 26J confirmen l'hegemonia d'un tarannà polític que blinda una idea d'Espanya inflexible,
 ·
La fotografia · Comunicació
Avui el president Carles Puigdemont i Oriol Junqueras conversaran a El Punt Avui Televisió
La primera entrevista conjunta al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i al vicepresident del govern i conseller Oriol Junqueras serà avui dijous  a El Punt Avui Televisió (21h), coincidint amb els primers sis mesos de govern de Junts pel Sí. Ambdos líders conversaran sobre l'actualitat política amb Xevi Xirgu.
 ·
Crònica · Afers religiosos
El Papa condemna muntatges "diabòlics" com els de Fernández Díaz
Els muntatges organitzats per Jorge Fernández Diaz, ministre de les sinistres clavegueres de l'estat, per tergiversar la realitat en contra dels adversaris polítics, són durament condemnats pel Papa Francesc.
 ·
Notícia · Internacional
Ni cooficialitat de la llengua Corsa ni amnistia
La visita d'aquesta setmana del primer ministre, Manuel Valls, a Còrsega ha servit  per constatar que el govern francès continua sent inflexible sobre una suposada cooficialitat de la llengua corsa i que continua rebutjant una possible amnistia de presos.

 ·
Crònica · Seguretat
Dualitat Bombers-Protecció Civil
A casa nostra, tenim tres cossos de bombers públics: els de l'Ajuntament de Barcelona, els de la Generalitat de Catalunya i els Pompiers dera Val d'Aran. Sobre aquests darrers cal dir que els serveis de salvaments i extinció d'incendis, i d'emergències en general, dins del territori de la Val d'Aran es gestionen directament pel Conselh Generau d'Aran.

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Puig: "Refundar-se per no renovar-se?"
En un article a l'Ara l'economista, Miquel Puig, tracta sobre la refundació de CDC i ens diu al respecte "una operació molt important perquè aquest partit ha estat cabdal en el mapa polític català, perquè és encara el referent per a molts i perquè la frase "Sense Convergència no hi ha independència" no és del tot exagerada".
 ·
Recull de premsa · Política
Xirgu: "Operació Puigdemont"
En un article al Punt Avui Xevi Xirgues fa ressò de l'operació Termyca duta a terme per la Guàrdia Civil en diverses ajuntaments catalans i epanyols i afirma al respecte "Jo, però, vist com han anat les coses, no entenc com no la van batejar "operació Puigdemont", que hauria sigut més clar".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí