Divendres, 15 de juliol del 2016 | 22:37
 ∑
Crònica · Seguretat
La seguretat nacional, l'assignatura pendent
Tribuna.cat vol felicitar a la publicaci√≥ digital¬†Unilateral per la publicaci√≥ de l'article de Marc Costa "La seguretat nacional, l'assignatura pendent". Un artcicle que creiem tota la nostra classe pol√≠tica hauria de llegir. Pel seu inter√©s el reprodu√Įm a continuaci√≥:¬†Catalunya vol esdevenir un nou pa√≠s. Per aix√≤, caldr√† dissenyar tota una s√®rie d'estructures d'estat pr√≤pies que fins a dia d'avui han estat en mans de l'Estat espanyol, entre elles, les relatives a la seguretat nacional.
Opinió · Política catalana
Contra - Cr√≤nica del Congr√©s de CDC ‚Äď Partit Dem√≤crata Catal√†
Carles Flamerich i Castells
Associat al Partit Demòcrata Català
Aquest dies els mitjans intenten interpretar el cap de setmana passat en clau política, i fan bé, tot i quedar-se curts, ja que és el més fàcil. Es va treballar per finalitzar una etapa d'una de les forces polítiques centrals a Catalunya, CDC, com ho va ser també el PSC.

 ∑
Crònica · Societat civil
El proper pas de l'Assemblea

Aquesta setmana milers de socis de l'Assemblea Nacional Catalana tindrem l'ocasió de ratificar o rebutjar una proposta del seu Secretariat Nacional sobre el nostre posicionament pel que fa al full de ruta del procés independentista.

Opinió · Política catalana
Un "bistec" per començar
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

La nova coordinació executiva que hagi d'entomar les regnes del Partit Demòcrata Català (PDC) tindrà feina. Com a tot part, la criatura va néixer plorant, per molt que després hi ha qui li vol atribuir una salut de ferro gràcies a la musculatura heretada.

 ∑
Crònica · Afers religiosos
Catòlics demanen al Vaticà que rebutgi a Fernández Díaz com ambaixador a la Santa Seu

El ministre de les clavegueres de l'Estat, Jorge Fernández Díaz, aspira a ser ambaixador a la Santa Seu. Catòlics espanyols i catalans escriuen postals al secretari d'estat del Vaticà, cardenal Pietro Parolin, demanant que rebutgi aquest nomenament.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠