Dilluns, 27 de juny del 2016 | 13:47
 ∑
Crònica · Seguretat
La intel·ligència catalana, infiltrada dins el Ministeri de l'Interior espanyol?
Sembla ser que la pol√≠tica catalana i espanyola est√† marcada per la utilitzaci√≥ cada cop m√©s com√ļ de mitjans electr√≤nics per obtenir la informaci√≥ de manera m√©s o menys l√≠cita. Aquests fets generen la incredulitat de pol√≠tics i ciutadans, pensant que s√≥n fets trets d'una pel¬∑l√≠cula de James Bond, quan no s'adonen que aquestes pel¬∑l√≠cules no fan res m√©s que reproduir estris reals un punt caricaturitzats.
 ∑
L'acudit
Per Puyal
 ∑
Notícia · Seguretat
La "policia patriótica" a la palestra
Arran de les converses entre Jorge Fern√°ndez D√≠az i Daniel de Alfonso filtrades ¬†aquests √ļltims dies a la premsa ha tornat a sorgir la pol√®mica al voltant de la suposada creaci√≥ d'una "policia patri√≤tica" per part de D√≠az quan aquest es va fer c√†rrec del Ministeri de l'Interior. El diari el Pa√≠s ja ho denunciava en un article publicat el 23 de desembre del 2012.
 ∑
Notícia · Política
Puigdemont emplaça les forces del dret a decidir a unir-se al projecte independentista
Ahir a la nit ¬†els presidents Carles Puigdemont i Artur Mas aix√≠ com el cap de llista de CDC al Congr√©s, Fancesc Homs van compar√®ixer per valorar els resultats electorals. (CDC ha repetit els resultats del 20-D pel que fa a n√ļmero de diputats aconseguits,8, no aix√≠ en n√ļmero de vots ja que n'haurien perdut 85.414.
 ∑
Notícia · Política
Junqueras: 'Els resultats demostren que l'Estat espanyol és irreformable i que Catalunya vol el canvi'
El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha afirmat des del Born Centre Cultura que amb aquests resultats es demostra que 'l'Estat espanyol és irreformable, no vol canviar, vol continuar sent com ha estat les darreres dècades i segles. I, en canvi, a Catalunya s'ha demostrat que es vol canviar.
 ∑
Recull de premsa · Política
Culla: "La sort dels no-nacionalistes"
En un article a l'Ara l'historiador i periodista, JoanB. Culla, repassa com de diferent són tractats aquells als que es titlla de "nacionalistes" versus els que no ho són. Així per a Culla "Els primers som carrinclons, atàvics, agressius, localistes, tribals, amb una inclinació innata cap a les actituds excloents i totalitàries, i a més anem coberts de caspa i fem pudor
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Pugés: "Hem arribat molt lluny per acabar encallats en lluites internes i desavinences cada cop més visibles!"
En un article al Punt Avui un dels confundadors de l'ANC, Pere Pug√©s, afirma que "En algun moment haurem de trencar l'olla de la legalitat espanyola. Ja fa temps que sembla que ning√ļ s'hi atreveix de deb√≤ i que la majoria es¬†conforma amb seguir en escena, amb els ulls tapats i donant cops a cegues...
Opinió · Política catalana
Quan deixarem d'anar amb el lliri a la mà?
Miquel Sellarès
Periodista
L'escàndol sorgit arran de les converses entre Fernández Díaz i De Alfonso no han fet més que posar de manifest que encara existeix una classe política estatal hereva del franquisme i els seus mètodes forjat, entre d'altres coses, per dècades de lluita contra l'independentisme basc armat. Una lluita en el que tot valia i on la màxima era "Todo por la Pátria" i

Opinió · Política
Per què ens escandalitzem?
Marc Costa
Advocat i politòleg

Arrel de l'escàndol que ha implicat al Ministre de l'Interior de l'Estat espanyol, senyor Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, senyor Daniel de Alfonso, hom ha quedat molt escandalitzat per aquesta conspiració. Però, per què ens escandalitzem tant? Que ens sorprèn?

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠