Dijous, 8 de setembre del 2016 | 13:21
Opinió · Política catalana
El 48 i el 52 per cent?
Jordi Porta
Avui he llegit un article a La Vanguardia que repeteix el que ja han exposat diverses persones:  està demostrat que el independentistes només representen el 48 % dels ciutadans mentre que els partidaris d'un estat espanyol unit són majoria amb el 52%. Si estan tan segurs d'aquest resultat per què posen tants inconvenients a que sigui convocat un referèndum d'autodeterminació?

 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
11 de setembre: La hora de la veritat. Ferms!
Fa més de cinc anys vàrem emprendre el nostre camí cap a la consecució de la nostra dignitat nacional i la nostra sobirania. Sabíem que no seria fàcil i any rere any els sobiranistes i els independentistes hem mostrat al món el nostre muscle democràtic
Opinió · Política catalana
Cansats?
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
Diuen que si la Diada d'aquest any 2016 convoca menys manifestants que les precedents quedarà demostrat que l'independentisme va de baixa. Diuen que la fermesa de l'estat espanyol en la seves contundents negatives a les propostes de referèndum d'autodeterminació de Catalunya han aconseguit fer creure que la independència és impossible.

 ·
Notícia · Política catalana
El president de la Generalitat anuncia que anirà a la manifestació de la Diada
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha explicat que el president ha comunicat en la reunió que ha tingut amb l'ANC i Òmnium Cultural la seva voluntat de participar a la mobilització de la Diada.
 ·
Notícia · Política catalana
Pascal: "És un escàndol democràtic i un atac contra la llibertat d'expressió que vulguin il·legalitzar l'espai polític que representem"
El Partit Demòcrata Català ha rebut la resolució del Ministeri d'Interior sobre la proposta que es va fer per inscriure's al Registre de partits. El ministeri rebutja les sigles i qüestiona els objectius independentistes de la formació. I en el seu escrit demana
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Castro: "Tots els que volem la independència hi hem aportat el nostre granet de sorra i hem fet una muntanya on abans no hi havia res"
En un article a l'Ara l'escriptora, Liz Castro, afirma contradint a tots aquells que creuen que la independència no arribarà mai que "hi haurà un sol moment de declarar la independència, però hi haurà mil lluites i victòries i fins i tot derrotes que ens portaran a aquell moment".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Xirgu: "Creguin-me: quan escoltin segons quins vaticinis i segons quins cataclismes futurs, preguntin-se primer qui flaqueja"
En un article al Punt Avui Xevi Xirgu davant d'aquells que afirmen que el Procés flaqueja es pregunta "i no podria ser que els qui flaquegen de veritat són justament ells, tots aquests especialistes, analistes o opinadors que pontifiquen un dia rere l'altre sobre el que passa i el que passarà en aquest país?"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí