Dilluns, 2 de juliol del 2012 | 19:29
Entrevista
"Som aquí no pel partit sinó pel país"
Marta Rovira
Secretària General d'Esquerra
La nova secretària general d'ERC, Marta Rovira, admet que des d'Esquerra treballen per reconnectar el partit amb la ciutadania. Alhora, però, considera que aquest ha de ser vist com "una eina útil". Per tant, més enllà de determinades posicions o aliances prefixades, Rovira insisteix en que el país està per damunt de qualsevol possible interès partidista.
Opinió · Llengua
A les antípodes
Miquel Strubell
Sociolingüista
En un acte de graduació d'una de les més prestigioses escoles de negocis del món, fet divendres a la tarda a Barcelona, un dels quatre representants dels graduands ha tingut dos detalls que mereixen un comentari.
Notícia · Societat civil
Peperos, fatxes i nazis, amb la Roja
Com no podia ser d'altra manera, a la plaça d'Espanya es van concentrar aquest cap de setmana alguns centenars de peperos, nazis i fatxes lluint símbols espanyolistes no constitucionals, així com també simboligia nazi.
Editorial · Societat civil
120.365 visites
Tribuna.cat, amb una sola I.P. i sense tenir en compte les visites de Tribuna Mallorca, ha aconseguit durant el mes de juny 120.365 visites i 1.129.872 pàgines vistes. Aquesta és la nostra realitat comprobable dia a dia al nostre servidor.
Notícia · Societat civil
Álvaro, Llansana i Torra, a la Junta d'Òmnium
Muriel Casals i la seva Junta, preveient les responsabilitats que l'entitat haurà d'assumir en els propers mesos, han decidit cobrir les vacants de la Junta Directiva Nacional incorporant-hi pluralitat i nous valors a Òmnium Cultural.
La fotografia
4.000 persones omplen la Seu Vella en l'inici de la Marxa cap a la Independència
L'inici de la Marxa cap a la Independència, convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha comptat amb la presència de Lluís Llach, Patrícia Gabancho, Toni Strubell, Jaume Vallcorba i Ferran Requejo, entre d'altres.
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Madrid
Les coses d'en Pere
Quan el president Pujol encara tenia motius per parar els peus a l'independentisme, es va popularitzar allò de "són les coses d'en Pere", per referir-se a la sintonia política del seu ex-número 2, Pere Esteve, amb el BNG i el PNB, que va desembocar primer en la Declaració de Barcelona i més tard en la coalició electoral Galeuscat. Ara, aquella expressió li pot servir a Alfredo Pérez Rubalcaba per tenir collat un altre Pere, en Navarro.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí