Dimecres, 29 de juliol del 2015 | 12:40
 ∑
Crònica · Política catalana
Hi ha vida més enllà del 27-S: Rull, Homs i Gordó es mouen a CDC
Més enllà dels efectes que pugui tenir el procés, de la forma en que s'afrontaran els vetos de l'estat i de l'èxit o no a les urnes, la llista unitària pel 27 de setembre té un important impacte als partits polítics implicats en l'operació.
Entrevista · Política catalana
"Que s'hagi constru√Įt una candidatura com Junts pel S√≠ √©s la demostraci√≥ que estem en un moment plebiscitari"
Antoni Castellà
Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat
Antoni Castell√† (Barcelona, 1970) √©s un dels homes del moment.¬† Llicenciat en administraci√≥ i direcci√≥ d'empreses, format a Esade, independentista des de sempre, ho ha estat quasi tot a Uni√≥ Democr√†tica. √Čs un dels impulsors del nou partit Dem√≤crates de Catalunya, sorgit de la crisi interna que s'ha viscut a UDC. Una formaci√≥ que neix amb la voluntat de recollir l'esperit dels fundadors del partit democristi√†.

 ∑
Crònica · Política
No hem de fer història, sinó vèncer-la
Ivan Mambrillas
El problema no és que manegem teories intempestivament economicistes per entendre les noves realitats del present, sinó que el present es revela molt més cruament economicista que no pas les modernes teories amb què pretenem capturar-lo.
Opinió · Política catalana
Ens en sortirem?
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Aquesta √©s la pregunta que ens plantegem freq√ľentment els catalans i que serveix massa sovint per limitar les pr√≤pies aspiracions col.lectives en deixar atemorida el que hauria de ser la for√ßa democr√†tica de qualsevol poble que hagi tingut la nostra hist√≤ria.

Opinió · Política catalana
El 27è congrés d'ERC: Estabilitat i futur
Miquel Sellarès
Periodista
L'esquerra actual netament independentista és producte d'una història que ja ve de lluny que ha tingut com a protagonistes principals: Colom, Carod-Rovira, Puigcercós-Vendrell i ara Junqueras-Rovira .Tots ells
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠