Dilluns, 23 de abril del 2012 | 20:00
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
TV3: tot el poder al Grup Godó
Amb incredulitat, aquesta setmana s'ha sabut que Quico Homs ha cedit l'eina principal de normalització i nacionalització de la nostra nació al Grup Godó. La proposta d'un excel·lent professional com és Eugeni Sallent, actual director de Rac1, és un escàndol i una provocació per a la televisió i ràdio públques, donat que bona part de les opinions i manifestacions de Sallent posen en qüestió l'actual model de TV3.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
Crònica · Illes Balears
Protesta al Consell de Menorca contra la política territorial del PP
Aquest matí s'ha produït una protesta ciutadana durant el transcurs del Ple del Consell de Menorca, governat pel Partit Popular (PP). Els activistes han demanat la dimissió del conseller d'ordenació del territori, Cristóbal Huguet, qui va intentar modificar el Pla Territorial Insular (PTI) de forma irregular.
 ·
TribunaTV
Protesta al Consell de Menorca per la dimissió de Cristóbal Huguet (PP)
 ·
Notícia
Més de 400 adhesions a Municipis per la Independència
La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha superat aquesta setmana els 400 municipis compromesos amb la causa.
 ·
Llibres / revistes
El futur del petroli
 ·
Notícia · Societat civil
Sant Jordi enllaçat pel català
L'Obra Cultural Balear ha organitzat diferents activitats amb motiu de Sant Jordi. A Palma l'entitat estarà present amb una paradeta a la plaça Major, on vendrà llibres i repartirà llaços solidaris amb els drets lingüístics, activitat emmarcada dins la campanya "Per Sant Jordi, enllaça't per la llengua".
 ·
Recull de premsa
J. M. Solé i Sabaté: "El futur de les Illes i el País Valencià és Europa i la projecció del seu ser passa per l'arc mediterrani"
"Des de Catalunya hem de ser solidaris en tot [...] i tenir obertes les mans per si un dia ben aferrats els podem donar el suport que ens demanin. Dia que arribarà, ningú vol ser espectador del seu enfonsament".
 ·
Recull de premsa · Política
Tresserras: "El trencament ha de ser veritat. L'agència tributària ha d'estar a punt"
"La fermesa catalana s'ha de fonamentar en dos pilars propis. El primer és el suport polític i social a Catalunya; ben ample, sòlid i inequívoc. Amb la majoria de govern no és suficient.[...]. El segon pilar és tenir preparat el desafiament".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Llibres / revistes
Unitat Popular. La construcció de la CUP i l'independentisme d'esquerres
 ·
Crònica · Madrid
A què espera, president Mas?
Vist des de Madrid, el president Artur Mas deu tenir una alta confiança en si mateix. Sinó, no s'explica que entomi, amb mitja rialla, el menyspreu a què l'està sotmetent Mariano Rajoy. La Moncloa colla fort i Catalunya aguanta resignada. A canvi de què?

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí