Dimarts, 29 de març del 2016 | 14:00
Opinió · Política catalana
El calendari de Puigdemont
Isidre Palmada
Professor
El President Puigdemont encara no s'ha pogut treure de sobre l'estigma del gironí inexpert en les conxorxes i els contubernis de palau, d'estudiant de comarques que aterra a la capital desorientat i confós. De fet, ha vingut per a retornar a Girona. Ocuparà la presidència 16 mesos i marxarà.

L'acudit
Per Puyal
Crònica · Seguretat
La presidenta d'Eurocop reclama compartir "al 100% tota la informació" entre els diferents cossos policials
La caporal dels Mossos i presidenta d'Eurocop, Àngels Bosch, reclama un canvi legislatiu perquè "totes les policies que tenen competències plenes a cada part del territori" puguin participar en organismes com l'Europol.
Notícia · Política catalana
ERC estaria en disposició de saldar tot el seu deute financer aquest 2016
Els números els surten als republicans. Així i gràcies a una política de reducció de despeses (sobretot electorals) sumat a un creixement continuat dels ingressos com a conseqüència directe del seu increment electoral fa que aquests estiguin en disposició de cancelar ja enguany, si així ho volguessin, la totalitat del seu deute amb les entitats bancàries.
Recull de premsa · Euskal Herria
Letargia provisional del sobiranisme basc
En un article al diari Ara s'analitza la situació política que viu el País Basc i en el que segons  l'últim Sociòmetre Basc 60 només  el 19% dels bascos que van respondre a l'enquesta es mostren favorables a la independència  enfront d'un 38% que s'hi mostren en contra. Així, l'article intenta explicar el perquè d'aquests resultats "La primera de les explicacions té relació amb la dinàmica
Recull de premsa · Política
Llansana: "El país de C's"
En un article al Punt Avui Marina Llansana fa un repàs de les iniciatives que ha portat al Parlament Ciutadans i afirma al respecte d'aquestes "C's va entrar al Parlament l'any 2006 amb la promesa electoral de posar fi, deien, al "debat identitari". Una repassada a l'hemeroteca i al llibre de sessions del Parlament revela la gran paradoxa:
Opinió · Política catalana
Només Oriol Pujol ?
Miquel Sellarès
Periodista
Aquests últims quinze anys he escrit a Tribuna centenars d'articles i avui escric, de ben segur , un dels més tristos. Ara que tothom gira l'esquena als Pujol jo vull manifestar que sentia i encara sento, tot i les circumstàncies, una certa simpatia per Oriol Pujol. Si voleu qualifiqueu-ho de debilitat.
Opinió · Política catalana
Un nou partit en el camí del nou estat català
Lluís Soler
Alcalde de Deltebre

Que el futur de Convergència Democràtica de Catalunya es decideixi a partir de l'opinió dels militants i simpatitzants del partit, municipi per municipi, comarca per comarca, és una gran notícia per a tots aquells qui pensem que, en l'anomenada i deguda nova política, la ciutadania ha de tenir la veu de la legitimació, racional, però decisòria.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí