Dijous, 12 de juny del 2014 | 20:31
 ·
TribunaTV · Política
TribunaTV entrevista en exclusiva Pere Pugès i Dorca
Opinió · Política
Sacsejada política actual
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
La situació política va accentuant uns elements que converteixen aquest moment en especialment important de cara al futur de la nostra societat. El conflicte entre legalitat i expressió democràtica en el cas de Catalunya està prenent renovades dimensions.
 ·
Notícia
"Sense l'ANC no parlaríem de la transició nacional en l'estadi en que està ara"
"El procés només pot arribar fins al final. Qui s'atreveixi a usar el procés per a una altra cosa o a considerar que aquest no va de debò, té els dies comptats. No és possible fer-ho d'una altra manera."
Opinió · Política
Eleccions europees: una Europa més difusa, un país més nítid
Jordi Solé i Ferrando
Diputat i Vice-Secretari General d’Esquerra Republicana
Les eleccions al Parlament Europeu han configurat, com era d'esperar, una Eurocambra políticament encara més diversa que fins ara.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Catòlics envien 'Arrels cristianes de Catalunya' a Felip VI
Un grup de catòlics catalans ha decidit enviar a Felip VI dos documents de l'episcopat català: "Arrels cristianes de Catalunya" (1985) i "Al servei del nostre poble" (2011).
 ·
La fotografia
El 14 de juny, marea verda per l'escola catalana
La marxa a favor del model d'escola catalana a Barcelona sortirà del passeig de St. Joan amb Gran Via i acabarà al passeig de Lluís Companys, on es llegirà un manifest i hi haurà actuacions diverses.
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "En democràcia són els ciutadans qui decideixen la forma d'estat, no l'estat qui decideix com s'organitzen els ciutadans"
"D'aquí al 9 de novembre hi haurà alguna oferta per aturar el procés [...] Per a l'Assemblea la independència és l'única via i per arribar-hi volem consultar el poble".
 ·
Recull de premsa · Política
Casas: "Qui lideri el PSC haurà de tornar a començar"
"Navarro no ha pogut recosir el partit tal com pretenia. Els dirigents que ell volia [...] li han girat l'esquena i l'han deixat caure. Un dels casos més paradigmàtics és Jaume Collboni, a qui l'aparell va promoure i que ara considera que Navarro és un llast".
 ·
Notícia · Política
Navarro cedeix a la pressió municipal
El líder del PSC, Pere Navarro, ha dimitit finalment aquesta setmana després del terratrèmol polític causat en les passades eleccions europees del 25-M. L'ex-líder del PSC no ha suportat la pressió dels càrrecs territorials, que ara es troben ja a menys d'un any de les eleccions municipals. Navarro deixa el PSC en les pitjors condicions possibles.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí