Dimarts, 24 de gener del 2017 | 14:37
 ∑
Crònica · Política catalana
Concòrdia Cívica, el nou invent de l'unionisme
L'unionisme civil té un gran problema : que són els que són. Així, tot i que canvien sovint de denominació tots ells pertanyen a les mateixes quatre o cinc associacions però acaben sent sempre els mateixos. Tots ells depenen, ja sigui d'una manera directa o indirecta, de la mateixa "mamella"...l'Estat.

 ∑
Crònica · General
Com hem de pagar la seguretat civil?
Dins l'Estat espanyol el gruix del finan√ßament dels serveis p√ļblics es fa independentment de l'origen dels ingressos. √Čs a dir, per un costat es cobren impostos directes (renda, patrimoni, societats, successions) o indirectes (IVA, combustibles, c√†non aigua), i

 ∑
La fotografia · Nació Digital
El manifest del Pacte Nacional defensa un referèndum "acordat" que tingui un resultat "vinculant" i "efectiu"
El manifest redactat pels vuit integrants del comitè executiu del Pacte Nacional pel Referèndum oficialitza la demanda d'una consulta vinculant per decidir el futur de Catalunya i prioritza la via pactada amb l'Estat.
 ∑
Notícia · Política
Antoni Segura nou president del CIDOB
El catedràtic d'història contemporània de la Universitat de Barcelona, Antoni Segura, acaba de fer-se càrrec de la presidència del CIDOB, el prestigiós think tank de política internacional. Per Segura aquest té "un prestigi internacional evident. Es considera el millor del sud d'Europa i el 58è en el rànquing mundial" i
 ∑
Crònica · Seguretat
Quan alguns policies es manifesten... sense un motiu clar
El posicionament de determinats grups socials sobre la tasca policial ha q√ľestionat des de fa un temps aquesta activitat p√ļblica, ja que algunes situacions, molt concretes, han posat a prova les seves habilitats. Sobretot, ha estat entre la policia m√©s propera, per casualitat, en contacte amb determinats col¬∑lectius de persones,
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
√Ālvaro: "Autoeliminat Puigdemont de l'equaci√≥, l'√ļnic dirigent institucional del proc√©s amb bitllet a totes les destinacions √©s Junqueras"
En un article a la Vanguardia Francesc-Marc √Ālvaro afirma que "els dirigents dels partits independentistes estan conven√ßuts que l'electorat els castigar√† si no compleixen amb el comprom√≠s del refer√®ndum i aix√≤ condiciona cada pas".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"Amb la magnitud dels reptes que esperen a la cantonada, si no hi ha una mica de sentit d'estat és impossible que el país surti reforçat d'aquesta singladura"
En un article a l'Ara Toni Soler es fa ress√≤ de les declaracions de Llu√≠s Llach en les que aquest ha afirmat "que si no hi ha acord pels pressupostos abandonar√†¬†abandonar√† el Parlament i tornar√† a casa" i al respecte ens diu "¬Ņ√Čs un xantatge emocional? Potser s√≠, per√≤ hi t√© tot el dret".
Opinió · Política catalana
Els representants de la CUP
Miquel Strubell
Socioling√ľista
La CUP va decidir aspirar a entrar en la pol√≠tica parlament√†ria en una cru√Įlla crucial de la hist√≤ria del nostre poble: abans de les eleccions al Parlament de Catalunya de 2012. Ho va fer, per raons que segurament ha explicat p√ļblicament, i no q√ľestiono pas la legitimitat d'aquella decisi√≥. I ho va fer amb √®xit.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠