Thursday, 8 de September del 2011 | 19:14
 ∑
Crònica · Política catalana
CiU i el PP aparquen el que més els molesta i els separa
Tant durant el primer tripartit com en el segon els líders d'opinió propers a CiU i alguns dels seus dirigents lamentaven una i altra vegada que l'eix social d'esquerres hagués desplaçat l'eix nacional que, segons ells, hauria condicionat de forma absoluta un govern d'Artur Mas amb el suport d'ERC.
Opinió · Política
Qui és el nacionalista, aquí?
Salvador Card√ļs
Degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB
Sempre m'ha fet molt mal d'orelles sentir als mitjans de comunicaci√≥ nacionals ‚Äďhe d'afegir que nacionals catalans?- que es qualifiqu√©s de "nacionalistes" a CiU o el PNB. I no pas perqu√® no en siguin, ja que en la mesura que es declaren defensors dels drets nacionals dels catalans, segons el diccionari, en s√≥n.
 ∑
Crònica · Illes Balears
Tomeu Martí als consellers del PP: "Tenim la sensació que acabam de ser víctimes d'un robatori"
El Consell de Mallorca ha aprovat avui, gràcies a la majoria dretana, la modificació de crèdit en el pressupost de 2011 proposada pel PP i que significa la retirada de subvencions a diverses entitats de Mallorca.
Opinió · Esport i Ciutadania
'Mourtadelo'
Sergi Sol
Periodista
D'infant, com tants d'altres nens, era un entusiasta de Mortadelo i Filemon, els dos agents secrets a les ordres del Super.  Mortadelo era el crack de la parella, l'home de les mil disfresses inversemblants, de les idees esborrajades, de les sortides de to.
 ∑
Notícia · Política
Europa avala i defensa la immersi√≥ ling√ľ√≠stica a Catalunya
Les paraules de la presidenta de la comissi√≥ de Cultura i Educaci√≥ de l'Eurocambra, Doris Pack, no deixen lloc a cap altra interpretaci√≥. Pack ha defensat el model catal√† d'immersi√≥ ling√ľ√≠stica aplicat a l'ensenymanet de Catalunya perqu√® separar els estudiants per motiu de llengua √©s "seprar el pa√≠s".
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Missa pels patriotes catalans difunts
Una missa en sufragi dels patriotes catalans difunts se celebrarà a les 10 del matí del diumenge, 11 de setembre, a la tan emblemàtica basílica de Santa Maria del Mar a Barcelona.

 ∑
Recull de premsa · Política
Joan Manuel Tresserras: "La sentència del TSJC és política"
L'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, creu que la sent√®ncia del TSJC sobre la immersi√≥ ling√ľ√≠stica a Catalunya √©s¬†"una sent√®ncia pol√≠tica", ja que¬†"no procura garantir la millora del nostre coneixement del castell√† perqu√® no li cal".
 ∑
Recull de premsa · Política
J. Pujol: "A Catalunya cal preparar-se per una batalla forta. No és temps de negociacions"
"El correctiu que en aquests moments rep Espanya √©s dur. Fins i tot per l'amor propi. I alg√ļ li hauria de poder fer entendre que ha de canviar.¬†I potser ho far√† en algun aspecte. Per√≤ √©s improbable que ho faci respecte a Catalunya".
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
CiU i l'independentisme
CiU no √©s una federaci√≥ independentista, i potser no cal que ho sigui, per√≤ sense ella no s'aconseguir√† la plena sobirania nacional. Partint d'aquesta premissa, cal analitzar els canvis generacionals i fins i tot les evolucions intergeneracionals que es produeixen a CDC i tamb√© ‚ĒÄen menor mesura‚ĒÄ a UDC.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠