Dilluns, 4 de abril del 2016 | 13:29
Opinió · Llengua
Koiné
Miquel Strubell
Sociolingüista
Veient la llista de redactors i signants del text del Manifest Per un Veritable Procés de Normalització Lingüística a la Catalunya Independent, -amics meus molts d'ells, i per a mi gent venerada, gent d'un nivell intel·lectual fora de tot dubte- i davant dels atacs furibunds,
 ·
L'acudit
L'acudit
 ·
Crònica · Seguretat
Què falla a Trànsit?
Ningú creia, fa uns anys, que amb un Govern del PP s'aconseguiria la competència total del Trànsit a Catalunya, i que la Guàrdia Civil abandonaria les seves competències, traspassant-les a la Policia de Catalunya, i més en concret, al cos de Mossos d'Esquadra. Va ser un indiscutible èxit de la política del president Jordi Pujol i del "peix al cove".
 ·
La fotografia · Política catalana
Cap a un partit nou
El passat  31 març  llibergència, el corrent liberal de CDC liderat per Marc Guerrero, va organitzar un networking amb Artur Mas. L'acte, de format novedós, molt a la americana, fresc i dinàmic, va comptar amb més de 350 assistents. Un èxit de convocatòria.

 ·
Notícia · Política
Jordí Solé ha estat reelegit Secretari General de l'Aliança Lliure Europea
L'Assemblea General de l'Aliança Lliure Europea (ALE), ha celebrat la seva assemblea anual a la ciutat corsa d'Aiacciu, on ha escollit una nova executiva per als propers tres anys. El Secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat, Jordi Solé, ha estat revalidat com a Secretari General del partit europeu, mentre que el cors François Alfonsi ha renovat el seu mandat com a President.
Opinió · Política catalana
Sentit institucional, sentit de país
Jaume Ciurana i Llevadot
Diputat de Presidència de la Diputació de Barcelona, Serveis Generals i Relacions amb la ciutat de Barcelona
Aquests darrers anys, la Diputació de Barcelona, ha col·laborat amb el Govern i el Parlament de Catalunya en l'objectiu -expressat democràticament de forma majoritària per part dels ciutadans del nostre país-  de construir un nou Estat.
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Creus: "Imprescindible ANC"
En un article al Punt Avui el periodista Jordi Creus on posa de manifest que "En els darrers dies s'han tornat a fer visibles les tensions a l'interior de l'ANC, l'organització sense la qual és impossible entendre el terratrèmol polític ocorregut en els darrers anys a Catalunya".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Bosch: "Per acabar amb el deute de la Generalitat, cal que Catalunya tingui un estat propi"
En aquest article, publicat al diari Ara, la catedràtica d'Economia de la UB, Núria Bosch, explica per què Catalunya és una de les autonomies més endeutades.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí