Dijous, 13 de desembre del 2012 | 18:47
 ∑
Crònica · Afers religiosos
"Catalans, no sigueu imbècils"
"Catalans, no sigueu imbècils" hauria de se ser un dels crits d'afirmació nacional catalana davant l'actual ofensiva espanyola per terra, mar i aire. Va ser l'escriptor i editor Joan Sales (1912-1983), qui va inscriure la frase en la novel·la catòlica de la cultura catalana i del qual se celebra enguany el centenari del seu naixement. L'autor d'una frase que avui torna a tenir gran valor.
Opinió · Societat civil
El govern que cal
Pere Pugès
Membre del secretariat de l'ANC
Deu ser que no hi entenc gaire de pol√≠tica o que la pol√≠tica intenta no ser a l'abast del com√ļ dels mortals, per all√≤ de fer-s'ho entre uns quants i professionalitzar-la, que no deixa de ser una manera d'allunyar-la de la gent i, per extensi√≥, de la realitat. Segur que amb menys de tres l√≠nies els que hi entenen ja deuen haver confirmat el que deia en comen√ßar.¬†Per√≤ els que hi entenen, o diuen entendre-hi, no saben que m'esfor√ßo en no ser com ells. I la millor manera √©s escoltar, observar, debatre... amb la gent, amb els que hi estan interessats.
 ∑
TribunaTV
Presentació del llibre "Gihadisme" de Jofre Montoto
"L'amenaça de l'islamisme radical a Catalunya"
 ∑
Notícia
L'Assemblea fixa l'objectiu: Baix Llobregat
La tasca de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua després de la gran Marxa que va convocar l'entitat i que va culminar en la megamanifestació del passat Onze de Setembre a la capital catalana. Ara, l'ANC segueix la seva tasca al territori.
 ∑
Recull de premsa
Sellarès: "Fins ara les clavegueres de l'Estat només ens han ensenyat la 'poteta'"
"√Čs el moment de posar al capdavant del govern de Catalunya una desena o m√©s de persones amb un perfil molt pol√≠tic".
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "Per tenir un Estat caldr√† que desenvolupem un sentit d'Estat"
"Sense un sentit d'Estat serà difícil que sapiguem guanyar cap consulta".
 ∑
Notícia
El TS anul·la la censura de Camps i permet la recepció de TV3 al País Valencià
L'obstinada i obsessiva persecuci√≥ de Francisco Camps a TV3 ‚ĒÄmai compartida totalment amb els membres del seu partit‚ĒÄ ha arribat a la seva fi aquesta setmana. El Tribunal Suprem (TS) ha adm√®s a tr√†mit aquesta setmana el recurs de cassaci√≥ d'Acci√≥ Cultural del Pa√≠s Valenci√† (ACPV) contra el tancament de repetidors de TV3 al territori. L'alt tribunal tamb√© ha anul¬∑lat les multes a l'entitat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠