Dimecres, 26 d'octubre del 2011 | 19:17
 ∑
Crònica · País Valencià
Aguirre avisa, Rajoy apunta
"I si després de tant de nedar contracorrent, de tant de maleir els governs socialistes espanyols i de comptar els dies perquè hi arribara un del PP, ara resultarà que allò que ve no ens fa el pes?". Això es deuen preguntar, ara que ja toquen l'aigua de la victòria, els membres del PP valencià.
Opinió · Llengua
Adéu a la bona educació
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Ad√©u a la bona educaci√≥ si la bona educaci√≥ comporta abandonar el catal√† cada cop que alg√ļ ens¬† parla en castell√†. Ad√©u a la bona educaci√≥ si ser ben educat vol dir renunciar a la nostra llengua cada cop que alg√ļ ens diu que no ens ent√©n o canviar de llengua, sistem√†ticament, cada cop que sospitem que alg√ļ pot ser de fora perqu√® t√© els cabells m√©s arrissats que els nostres.
Opinió · Política
CiU vs Recentralització
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
El PSOE i el PP es disputen el govern espanyol el 20-N. Fins ara, només s'han dedicat retrets mutus sobre la crisi econòmica, caient en un cercle viciós i impossibilitant trobar solucions que permetin a l'Estat espanyol sortir de la crisi.
 ∑
Crònica · Internacional
ETA, la neutralitat no va ser possible
Toni Reig
Periodista
No es cap exageraci√≥ dir que la naci√≥ basca inicia una nova etapa en la seva vida pol√≠tica a partir de la desaparici√≥ d'ETA com a organitzaci√≥ partid√†ria de la lluita armada. Durant la llarga lluita que ha afectat la societat basca ‚ĒÄi, en menor mesura, l'espanyola i la catalana‚ĒÄ no ha estat possible ser neutral, era prec√≠s estar amb uns o altres.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
En defensa del tertulià
Ivan Mambrillas
N'hi ha que han heretat una esplèndida biblioteca familiar i n'hi ha que s'han estrenat com a lectors amb Tretze que canten i Jo, Claudi, llibres-obsequi amb què, fa una pila d'anys, La Caixa d'Estalvis decebia la lleialtat d'uns clients desitjosos d'una nova coberteria.
 ∑
Notícia · Llengua
EL PPSOE boicoteja el català a la UE
Els dos √ļnics membres catalans que formen part de la comissi√≥ d'Exteriors de l'Eurocambra, la qual ha de votar a favor o en contra de l'esmena que ha d'assegurar l'oficialitat del catal√† a Europa, han avan√ßat aquesta setmana que no donaran suport a la iniciativa.
 ∑
Notícia · Política
El PP presenta el seu lema de campanya en català, valencià i balear
El PP ha "tradu√Įt" el seu nou lema de campanya electoral 'S√ļmate al cambio' en catal√†, valenci√† i balear, a m√©s a m√©s de les corresponens traduccions al gallec i l'esukera.
 ∑
Notícia · Política
Bosch: "Som la gent del s√≠, volem la rep√ļblica del s√≠"
ERC presenta el lema i l'estrat√®gia de la campanya electoral, contraposant el binomi autonomia-rep√ļblica amb la bandera de ser l'√ļnica opci√≥ independentista als comicis del 20-N.
 ∑
Notícia · Política
SI signa un acord amb el PSM i li expressa el seu suport per a les eleccions del 20-N
La coalici√≥ liderada per Biel Barcel√≥ traslladar√† al Congr√©s aquelles propostes de SI que, afectant el conjunt dels Pa√Įsos Catalans, s'acordin entre els √≤rgans de direcci√≥ d'ambd√≥s partits.
 ∑ Gerry Adams i Arnaldo Otegi van reunir-se diverses vegades abans que el dirigent abertzale fos empresonat.
Gerry Adams i Arnaldo Otegi van reunir-se diverses vegades abans que el dirigent abertzale fos empresonat.
Notícia · Política
Gerry Adams: "√Čs un error que Otegi estigui a la pres√≥"
"La gent t√© dret a escollir el seu propi dest√≠ i les relacions amb els seus ve√Įns", ha afegit el l√≠der del Sinn F√©in en refer√®ncia al dret a l'autodeterminaci√≥ dels catalans.
 ∑
Recull de premsa · Política
Villatoro: "Preu per preu, millor envejats que no envejosos"
"Quan, com a pa√≠s, com a llengua, com a cultura, anem pel m√≥n, hem d'aspirar m√©s a l'admiraci√≥ que no a la compassi√≥. La frase la va dir a Vinar√≤s Salvador Card√ļs i me la vaig apuntar, gaireb√© com un lema".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠