Dijous, 16 de juliol del 2015 | 14:33
Opinió · Política catalana
Encerts i turbulències
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
La llista conjunta dels principals partits i entitats independentistes és la proposta més racional per aspirar a una victòria electoral que permeti iniciar la creació d'un estat propi.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Un gran pas endavant però no suficient
Després d'haver perdut vuit mesos en discussions, estratègies i negociacions sovint sectàries i partidistes; i a només vuitanta dies de la data històrica del 27-S, s'ha arribat a un acord fruit de la gran il·lusió de la bona gent del país, però també pel xantatge del president Mas amb les seves amenaces de no convocar-les.
 ·
Crònica · Afers religiosos
L'Espanya colonialista no fa cas del Papa i no demana perdó
L'Espanya colonialista no fa cas del Papa Francesc. Espanya no demana perdó per la seva política colonialista d'ahir i d'avui, i tampoc  la corregeix.

 ·
Notícia
Muriel Casals dimiteix com a presidenta d'Ã’mnium Cultural
Muriel Casals s'acomiada amb una carta dels socis i sòcies d'Òmnium Cultural després d'haver acceptat anar de número tres a la llista unitària participada per  CDC  ERC i diversos membres destacats de la societat civil.
Opinió · Política catalana
Lliçons. Macià i Pujol.
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
El 20 de març de 1930, Francesc Macià i Llussà, l'avi Macià, des del seu exili a Brussel·les, escrivia a Jaume Aiguader, el seu home a l'interior, i explicava perquè no havia volgut signar un pacte per a la creació d'un Front Únic que articulés l'Estat,  un cop enderrocada la Monarquia, amb la forma de  de la  República Federal.

Opinió · Política catalana
Tot suma
Jordi Romero
Membre de Compromís per la Independència d'ICV
No s'havia mobilitzat de forma continuada tanta gent amb un objectiu comú des de l'Assemblea de Catalunya. Si llavors el motiu principal era acabar amb el franquisme, ara l'objectiu comú és la Independència.

 ·
Recull de premsa
ERC: "El país al davant del partit"
En un article al Punt Avui el periodista Marc Bataller explica com i el per què ERC ha acceptat, finalment, anar en una llista conjunta amb CDC.
 ·
Recull de premsa · Illes Balears
Cristòfol Soler: "L'Estat ha fet i fa un gran negoci amb les autonomies"
El diari Ara publica una entrevista al expresident del govern balear i actual president de l'Assamblea Sobiranista de Mallorca, Cristòfol Soler.
 ·
Notícia · Política catalana
Junts i juntes, guanyarem!
Una vegada s'ha aconseguit l'acord de cara al 27-S els que seran els tres caps de llista: Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals  volen mostrar la seva satisfacció i es mostren convençuts que tot està obert i que el futur està a les nostres mans.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí