Dijous, 17 de maig del 2012 | 18:54
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Periodistes catòlics catalans s'imposen al vell nacional catolicisme espanyol
Tronats òrgans del vell nacional catolicisme espanyol, inclòs algun anònim amb problemes judicials, mantenen una agressivitat ultra extremista.
Crònica · Euskal Herria
L'ad√©u d'I√Īaki Antig√ľedad
El Congr√©s espanyol ha perdut a un dels seus oradors m√©s brillants. El diputat d'Amaiur, I√Īaki Antig√ľedad, ha hagut d'abandonar el seu esc√≥ al ser incompatible amb la pla√ßa de professor a la Universitat del Pa√≠s Basc. Sempre havia tingut clar que, si el feien escollir, es quedaria amb les classes de Geologia que imparteix des de fa un munt d'anys.
 ∑
La fotografia · Societat civil
Casals, Forcadell i Martí compareixen amb relació al Projecte de llei de consultes populars
Les tres representants han estat cridades a valorar el procés d'aprovació del projecte de llei de les consultes populars no referendàries.
 ∑
Llibres / revistes
Reclamen un nou mapa competencial
 ∑
Crònica · Internacional
De la tragèdia grega al 'corralito' espanyol
Toni Reig
Periodista
Davant nostre apareix un panorama terrorífic. Existeix la possibilitat de que la tragèdia grega acabi portant a un corralito espanyol. L'actual caos polític existent a Grècia, que pot conduir aquest país a sortir de l'euro, obriria el camí a què Itàlia i Espanya acabin en un "corralito" (els bancs sense diners i els estalvis de la gent convertits en fum).
 ∑
Notícia · Política
"Redueixen i menypreen el control p√ļblic de RTVE, per a controlar-la des de la Moncloa"
El portaveu d'ERC-RCat-Catalunya Sí ha denunciat que "assistim a un autèntic cop a la independència informativa" amb la modificació de la llei de RTVE.
 ∑
Notícia · Comunicació
Carles Duarte, guardonat per la premsa comarcal
L'Associaci√≥ Catalana de Premsa Comarcal ha reconegut l'aportaci√≥ de l'escriptor i ling√ľista¬†pel seu "suport incondicional" a les publicacions
 ∑
Crònica · Política catalana
Junqueras deixa clara la postura d'ERC sobre el pacte fiscal
La nova direcci√≥ d'ERC ha estat i est√† disposada al pacte amb CiU i amb totes aquelles forces catalanistes que reivindiquin el pacte fiscal basat en el model de concert econ√≤mic amb hisenda catalana pr√≤pia.¬†I no est√† disposada a aig√ľalir o donar passes enrere per arribar a un acord amb el PSC o el PP. ERC "no tindr√† problemes per autoexcloure's".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠