Dijous, 17 de maig del 2012 | 18:54
 ·
Crònica · Afers religiosos
Periodistes catòlics catalans s'imposen al vell nacional catolicisme espanyol
Tronats òrgans del vell nacional catolicisme espanyol, inclòs algun anònim amb problemes judicials, mantenen una agressivitat ultra extremista.
Crònica · Euskal Herria
L'adéu d'Iñaki Antigüedad
El Congrés espanyol ha perdut a un dels seus oradors més brillants. El diputat d'Amaiur, Iñaki Antigüedad, ha hagut d'abandonar el seu escó al ser incompatible amb la plaça de professor a la Universitat del País Basc. Sempre havia tingut clar que, si el feien escollir, es quedaria amb les classes de Geologia que imparteix des de fa un munt d'anys.
 ·
La fotografia · Societat civil
Casals, Forcadell i Martí compareixen amb relació al Projecte de llei de consultes populars
Les tres representants han estat cridades a valorar el procés d'aprovació del projecte de llei de les consultes populars no referendàries.
 ·
Llibres / revistes
Reclamen un nou mapa competencial
 ·
Crònica · Internacional
De la tragèdia grega al 'corralito' espanyol
Toni Reig
Periodista
Davant nostre apareix un panorama terrorífic. Existeix la possibilitat de que la tragèdia grega acabi portant a un corralito espanyol. L'actual caos polític existent a Grècia, que pot conduir aquest país a sortir de l'euro, obriria el camí a què Itàlia i Espanya acabin en un "corralito" (els bancs sense diners i els estalvis de la gent convertits en fum).
 ·
Notícia · Política
"Redueixen i menypreen el control públic de RTVE, per a controlar-la des de la Moncloa"
El portaveu d'ERC-RCat-Catalunya Sí ha denunciat que "assistim a un autèntic cop a la independència informativa" amb la modificació de la llei de RTVE.
 ·
Notícia · Comunicació
Carles Duarte, guardonat per la premsa comarcal
L'Associació Catalana de Premsa Comarcal ha reconegut l'aportació de l'escriptor i lingüista pel seu "suport incondicional" a les publicacions
 ·
Crònica · Política catalana
Junqueras deixa clara la postura d'ERC sobre el pacte fiscal
La nova direcció d'ERC ha estat i està disposada al pacte amb CiU i amb totes aquelles forces catalanistes que reivindiquin el pacte fiscal basat en el model de concert econòmic amb hisenda catalana pròpia. I no està disposada a aigüalir o donar passes enrere per arribar a un acord amb el PSC o el PP. ERC "no tindrà problemes per autoexcloure's".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí