Dimecres, 7 de març del 2012 | 19:38
 ∑
Crònica · País Valencià
Alarte, al filferro
L'elecció de delegats pel congrés del PSPV-PSOE que se celebrarà a Alacant del 30 de març a l'1 d'abril està fent veure a Jorge Alarte, l'encara secretari general, com de difícil tindrà de revalidar el càrrec.
Opinió · Política
El PSC i el pacte fiscal
Montserrat Candini
Secretària Executiva de CDC i Portaveu-Adjunta al Senat
El PSC s'ha de mullar m√©s amb el Pacte Fiscal. √Čs veritat que hi ha hagut un avan√ß: el primer secretari del PSC, Pere Navarro, va exposar la setmana passada en una confer√®ncia la seva proposta de Pacte Fiscal que defensa, entre d'altres, limitar la quota de solidaritat amb la resta de territoris de l'Estat i crear una ag√®ncia tribut√†ria consorciada entre la Generalitat de Catalunya i el Govern espanyol.
 ∑
Notícia · Llengua
Rigau fa front com√ļ amb els partits en defensa del catal√† a l'escola
Davant la decisi√≥ imminent que avui mateix el TSJC havia de fer p√ļblica sobre si accepta el recurs de la Generalitat contra la sent√®ncia del Tribunal Suprem, Rigau ha convocat d'urg√®ncia partits i entitats en defensa de la immersi√≥ ling√ľ√≠stica.
 ∑
Notícia · Llengua
Només la meitat dels centres de secundària a Catalunya fan classes íntegrament en català
Segons un estudi presentat aquesta setmana per la Plataforma per la Llengua, l'ensenyament secundari segueix la línia de l'etiquetatge i la justícia del país. Només un 51% dels centres a Catalunya fan les classes de manera íntegra en la llengua pròpia.
 ∑
La fotografia · Societat civil
L'ANC prepara per aquest 10 de març al Palau Sant Jordi un gran acte constituent
L'Assemblea General començarà a les 10 del matí i hi són convocats milers d'independentistes.

 ∑
Crònica · Pla de lleida
Nosaltres, que adorem els moros...
Ivan Mambrillas
Si la diputada del PP per Lleida, Marisa Xandri, s'obstina a denunciar l'anomalia que, en aquest pa√≠s, ser immigrant √©s una ganga, o que els patriotes locals "adoren els magrebins per√≤ no els andalusos", √©s clar que tard o d'hora alg√ļ s'acabar√† amo√Įnant per l'anomalia que, en aquest pa√≠s, qualsevol imb√®cil o ignar pot ser investit diputat.
 ∑
Notícia · Seguretat
Neix Mossos per la Independència
Un grup d'agents s'uneix per demanar un estat propi "davant del moment crític que vivim, agreujat per part d'una Espanya que ens roba". La iniciativa forma part de l'Assemblea Nacional de Catalunya.
 ∑
Notícia · Illes Balears
Diumenge, 25 de març: Gran mobilització per la llengua
L'Obra Cultural Balear (OCB) i el Consell de la Societat Civil de Mallorca organitzen una manifestaci√≥ popular en defensa dels nostres drets ling√ľ√≠stics i contra l'eliminaci√≥ del catal√† de la funci√≥ p√ļblica.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
MWC: Un èxit rotund
300 milions d'impacte econ√≤mic per a la ciutat, 25 m√©s que en la darrera edici√≥ del 2011, 67.000 visitants de 205 pa√Įsos diferents, 7.000 m√©s que l'any anterior, 15.000 expositors d'empreses en una superf√≠cie de 70.500 metres quadrats.
 ∑
Crònica · Anàlisi política
Independentisme de segona fase
Deia en Ferran Requejo fa uns dies en un article publicat a La Vanguardia que l'independentisme català ha de tenir presents les dues fases que cal seguir per arribar a l'Estat propi. La primer a fase és la de l'independentisme, és a dir, l'actual, que consisteix a "assolir una majoria interna sòlida" a favor de la independència, d'arguments no en falten.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠