Dimecres, 29 de març del 2017 | 13:22
 ∑
Notícia · Comunicació
De Tribuna.cat a Nació Digital
L'Associaci√≥ sense finalitats de lucre Tribuna Catalana creu que ha arribat el moment de replantejar-se la tasca de servei al pa√≠s que ha desenvolupat en els √ļltims quinze anys a trav√©s de la seva web tribuna.cat. I √©s que la premsa digital en tots aquests anys ¬†ha crescut ¬†exponencialment i s'ha consolidat al nostre pa√≠s.
Opinió · Comunicació
Tribuna.cat, quinze anys de servei al país
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
Quan vaig començar a editar el portal de Tribuna Catalana ho vaig fer amb la mateixa il·lusió i voluntat de servei al país que he tingut en totes les publicacions que he fet 
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Mig any de pregària per la sobirania catalana
"Cristians x la sobirania" és una operació de pregària setmanal que es va posar en marxa fa sis mesos sobretot a través de les xarxes socials. Un dels seus promotors és el sacerdot Cinto Busquet que parla i actua a partir de la realitat social, de l'Evangeli i de la Doctrina Social de l'Església.

Opinió · Política
Incredibilitat
Miquel Strubell
Socioling√ľista
No cal ser un gat vell per dubtar, amb profund coneixement de causa, que els missatges que arriben de Madrid, amb promeses de llaminadures, s'arribin a materialitzar mai.

Opinió · Política catalana
El respecte a la llei
Jordi Porta
√Čs un tema que es repeteix constantment. Davant de les reivindicacions catalanes la resposta habitual per a no fer-ne cas √©s reclamar el respecte a la llei vigent. Tots els r√®gims i tots els estats tenen unes lleis fonamentals que estan incloses en el que s'anomena La Constituci√≥ i que el jutges i els governs tenen la responsabilitat de fer-la respectar.
 ∑
La fotografia · Política
Puigdemont contraposa "l'interès que hi ha al món per saber què passa a Catalunya" amb el que té la política espanyola
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha reunit  a la Cambra dels Representants dels Estats Units, al Capitoli de Washington, amb els congressistes Eliot Engel, Dana Rohrabachery i Laurence Francis Rooney. Unes trobades de les quals s'ha mostrat molt satisfet per "l'interès que han demostrat per saber què passa a Catalunya".
 ∑
Notícia · Política
Tardà titlla Rajoy de 'triler' i posa en dubte del pla de 4.000 milions per a Rodalies anunciat fins al 2025
El portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés, Joan Tardà, ha manifestat que l'executiu espanyol està fent 'un nou exercici de trilers en el qual sembla que hàgim de trobar la boleta'. Les declaracions, a l'entrada de la junta de portaveus del Congrés, arriben després de la visita de Mariano Rajoy a Barcelona,
 ∑
Notícia · Política
Puigdemont: "Repto el president Rajoy a signar una clàusula antiincompliment de les promeses d'inversions"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat des de Washington que l'anunci d'inversions en infraestructures que ha fet avui a Barcelona el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, "no representa cap novetat respecte a les promeses que s'han fet fins ara",
 ∑
Notícia · Política
Convocatòria de la Beca d'Estudis Feministes Nativitat Yarza 2017
Per promoure els estudis en l'√†mbit de les Ci√®ncies Socials sobre les dones, la Fundaci√≥ Josep Irla convoca la¬†Beca d'Estudis Feministes Nativitat Yarza, la qual pren el nom de qui va ser la primera alcaldessa escollida democr√†ticament de la hist√≤ria dels Pa√Įsos Catalans.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "De moment no hi ha indicis que facin pensar que els comuns s'arremangaran per fer que les urnes arribin al seu destí"
En un article a l'Ara ¬†Toni Soler afirma que "√Čs a Catalunya on ha nascut el moviment independentista pac√≠fic m√©s important d'Europa; tamb√© √©s aqu√≠ on l'esquerra alternativa ha aconseguit passar per davant del socialisme tradicional. Cadascuna d'aquestes forces ha obtingut vict√≤ries parcials. Per√≤ totes dues poden acabar vinclant el genoll davant d'un enemic com√ļ"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠