Dimecres, 25 de juliol del 2012 | 19:25
Opinió · Política
Sí President, ara o mai
Miquel Sellarès
Periodista
Tot i que en la fins ara dissortada història de Catalunya (i més encara en la dels Països Catalans) no es pot dir mai, avui al Parlament d'una part de la nostra nació, s'ha fet un altre pas endavant. La suma de CiU, ERC, ICV i el diputat Joan Laporta han configurat una majoria suficient per avançar i consolidar un sistema de finançament que no porti a la fallida i a l'espoli a una nació que  podria ésser una de les més avançades i possibles financerament de l'Europa occidental.
 ·
Notícia · Política
Maragall trenca la disciplina de vot a favor del concert
El sector més catalanista del PSC torna a fer-se veure una vegada més, aquest cop durant la votació per la proposta de pacte fiscal que s'ha votat al Parlament aquesta setmana.
 ·
Notícia · Llengua
El 94% dels productes no respecten la llei d'etiquetatge catalana
Aquesta setmana s'han complert 2 anys de l'aprovació de la llei del Codi de Consum que obliga a etiquetar almenys en català les dades obligatòries dels productes i la Plataforma per la Llengua ha calculat que només un 6% dels productes venuts a Catalunya compleixen aquesta llei.
 ·
Llibres / revistes
Prou espoli
 ·
Recull de premsa
Batista: "El País Basc està immers en una sèrie de canvis que poden propiciar un tomb en la fesonomia política"
"La construcció del relat d'ETA requerirà anys".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Les urnes són part de la democràcia. Però el carrer també"
"El carrer és un espai de lluita i de celebració. Un lloc on podem confabular-nos per rescindir el contracte amb qui ja no volem que ens representi".
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
Crònica · Anàlisi política
Irredemptisme institucional
Marc Sanjaume
Gairebé dos mesos després de les eleccions del passat mes de maig, Sèrbia torna a tenir govern, aquesta vegada liderat pel que fins ara era ministre de Defensa, Ivica Dacic, que assolí la tercera posició a les eleccions legislatives.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí