Divendres, 2 de març del 2012 | 19:48
 ∑
Crònica · Madrid
Deixeu (alguns) morts tranquils
Aquest divendres ha fet 38 anys de l'assassinat de Salvador Puig Antich a mans de la dictadura. Els culpables del crim no han estat i ja no seran mai jutjats. Com tampoc pagaran mai pels seus comportaments els qui van perpetrar un veritable genocidi cultural, ideològic i social contra el poble de Catalunya.
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
'Intereconomia' independentista? Al servei de qui?
Que l'actual govern de la Generalitat no t√© cap projecte de comunicaci√≥ nacional √©s una evid√®ncia que a dia d'avui ja ning√ļ pot negar. I molts recorden que, com a m√≠nim quan David Mad√≠ ‚ĒÄencarregat d'aquestes q√ľestions‚ĒÄ formava part del govern, s'hi podia estar d'acord o en desacord, per√≤ l'estrat√®gia hi era.
 ∑
Llibres / revistes
Objectiu: matar Franco
 ∑
Notícia · Illes Balears
Repressió policial contra el català en els Premis Ramon Llull
El vespre del passat dimecres prop d'un centenar de persones es dirigien a la concentració convocada per la campanya 'A Mallorca, en català!', impulsada per Endavant, per xiular als membres del Govern que assistien al lliurament de Premis Ramon Llull, a la Llotja de Palma.
 ∑
Notícia · Societat civil
La FNEC fa història a la Pompeu Fabra
La Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) ha guanyat aquesta setmana les eleccions claustrals que s'han celebrat a la Universitat Pompeu Fabra. Aquesta suposa una fita històrica: els candidats de la FNEC es converteixen per primera vegada en la primera força de la universitat.
 ∑
Recull de premsa · Política
Pujol: "El funcionament de Catalunya serà millor o pitjor si el finançament és o no adequat"
"La gran majoria de les despeses van a càrrec de la Generalitat. Perquè en té la competència. I si el finançament de la Generalitat és injust i deficient, tot això portarà a serioses dificultats".
 ∑
Llibres / revistes
La lliçó de València
 ∑
Crònica · País Valencià
La policia es reprimeix
Les protestes estudiantils que van començar al País Valencià amb motiu de les retallades de la Generalitat i que van agafar volada per la dura intervenció policíaca, arriben a la tercera setmana amb un augment de manifestants i una reducció, gairebé absoluta, de la presència de les forces de seguretat de l'estat.
 ∑
Crònica · Euskal Herria
Partit Popular o Partit de la Pau?
A desgrat seu i sense que ho hagi pogut impedir, el PP acaba de tancar el cicle de les il¬∑legalitzacions de l'esquerra abertzale que va activar deu anys enrere, despr√©s d'un atemptat als Pa√Įsos Catalans.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠