Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 3 de d'abril del 2014 | 19:03
Recull de premsa

Bassas: "No tenim un relat internacional"

"Podem posar-hi excuses: els aspirants a ser estat són vistos com una font d'inestabilitat, els corresponsals estrangers informen de Catalunya des de Madrid".

El periodista Antoni Bassas ha recordat a un article que el professor de la UOC Lluís Pastor deia que Catalunya és un país amb coses genials, però té un mal relat de cara enfora.

"Té raó, o potser és pitjor: no tenim un relat internacional. Podem posar-hi excuses: els aspirants a ser estat són vistos com una font d'inestabilitat, els corresponsals estrangers informen de Catalunya des de Madrid, i en un món economicista és fàcil caracteritzar-nos com els rics insolidaris" ha sentenciat.

Bassas ha aportat idees pròpies per a aquest relat: "som una victòria de la llibertat, perquè hauríem pogut desaparèixer com a nació i som aquí. Som una victòria de la cultura: hem preservat una llengua perseguida. Som un país d'immigrants que han trobat aquí el futur que somniaven, hem donat genis mundials i ara només demanem decidir democràticament el futur."

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat