Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 21 de de setembre del 2012 | 18:42
Recull de premsa

Bosch: "Navarro ha esperat massa a fer canvis en el seu equip i ara l'enxamparien sense candidats"

"Certament, Navarro té més d'un problema. Rubalcaba no l'ajuda a remar pel federalisme i se li està covant l'arròs. Ha esperat massa a fer canvis".

El periodista Xavier Bosch ha constatat la mala salut del Partit dels Socialistes de Catalunya a l'article El pedregar del PSC, on hi ha assegurat que Ernest Maragall "trenca tant" la disciplina de vot al Parlament que va tornar a posar "el dit a la nafra socialista" quan ahir va fer dos advertiments sobre la possibilitat que hi hagi eleccions abans d'acabar l'any.

Bosch ha dit que el primer lament maragallià és "que la falta de temps tornarà ser l'excusa per no triar els candidats amb el procés d'eleccions primàries que va aprovar el congrés del partit": "Au revoir , doncs, a la bona idea de fer unes primàries a la francesa". Això, segons l'autor de l'article, suposarà convocar un consell nacional per escollir els caps de llista "i, automàticament, tornarà a dividir -una mica més- el PSC: entre els del grup del candidat i els anomenats catalanistes , que ja es veuen a venir que els tornarà a tocar esperar el seu torn mentre els va creixent la barba".

"El segon advertiment de Maragall ─ha continuat─ toca os. Avisa que és un error que, en les properes eleccions, el PSC es disputi el vot amb el PP i no amb CiU [...]. Retrata fins a quin punt el partit ha perdut la centralitat". Xavier Bosch ha conclòs que Navarro "té més d'un problema" ja que Rubalcaba "no l'ajuda a remar" pel federalisme i que "ha esperat massa a fer canvis en el seu equip".

"No s'ha tingut cura amb Higini Clotas i ara l'enxamparien sense candidats. El PSC ja té, al Parlament, la representació més baixa de la història. Si s'ha de jutjar per l'enquesta d' El gran debate , Pere Navarro encara pot fer bons els resultats de Montilla" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat