Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 30 de d'abril del 2014 | 19:55
Recull de premsa

Casas: "A Navarro li queda extemporani i fals, per més que l'agressió sigui condemnable"

"Navarro diu que no és cert que la centralitat catalanista s'hagi mogut i sigui al dret a decidir. Però no pot negar que el PSC sí que ha virat".

"U de novembre del 2006. És fosca nit. Hi ha hagut eleccions. CiU ha guanyat escons i el PSC n'ha perdut de nou, però Montilla serà president. En un cèntric hotel de Barcelona salta la sorpresa. Ciutadans, amb un jove (i nu) cap de cartell, Albert Rivera, i impulsat per intel·lectuals espanyolistes pretesament progressistes, treu el cap amb tres escons al Parlament" ha indicat Casas a l'article Al carro dels que criden Llibertat!

"Criden l'atenció els seus militants --ha continuat-- cantant "Llibertat, llibertat!" quan les teles connecten. En aquell context, quan el PSC defensava l'Estatut sencer i la Catalunya nació i demonitzava el PP (ho sublimaria el 2008 amb el
Si tu no hi vas ells tornen ), uns i altres eren en galàxies diferents".

Casas ha conclòs que "avui ja no" són en galàxies diferents i que "Navarro diu que no és cert que la centralitat catalanista s'hagi mogut i sigui al dret a decidir": "Però no pot negar que el PSC, per assegurar-se un humil espai, sí que ha virat i ara crida "Llibertat, llibertat!" I també li queda extemporani i fals, per més que l'agressió (puntual i amb un mòbil encara incert) sigui condemnable".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat