Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de d'abril del 2015 | 18:56
Recull de premsa

Llansana: "El 27-S hi haurà plebiscitàries per un motiu: hi anirem a votar majoritàriament sobre la independència"

"L'acte al Palau Sant Jordi va ser un homenatge als herois locals: alcaldes, regidors i candidats que, desafiant el desprestigi de la política, decideixen posar-se al davant [...] i construir el país des de la base".

La periodista i filòloga, Marina Llansana, ha indicat a un article que el que passi el 24-M, les eleccions municipals, és "clau per al futur de l'Estat" i ha subratllat que el repte que "tindrà el nou govern escollit el 27-S és tan enorme que li caldrà el màxim suport al territori".

"El 27-S farem el referèndum. El dia 27-S hi haurà eleccions --ha insistit-- plebiscitàries per un motiu així de simple: la majoria de ciutadans hi anirem majoritàriament a votar sobre la independència".

Finalment, Llansana ha dit, sobre l'acte al Palau Sant Jordi, que aquest va ser "un gran homenatge als herois locals: alcaldes, regidors i candidats que, desafiant el desprestigi de la política, decideixen posar-se al davant [...] i construir el país des de la base".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat