Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 1 de de setembre del 2011 | 16:56
Recull de premsa · Política

Germà Capdevila: "Duran hauria de prendre consciència del poder que pot tenir si planta cara de veritat"

El periodista Germà Capdevila creu que l'actitud dels diputats de CiU al Congrés, negant-se a votar la tramitació de la reforma de la Constitució, va "provocar una gran sorpresa a Madrid", ja que si hi ha quelcom que pot desconcertar les Espanyes "és que Duran i Lleida planti cara".

Germà Capdevila

Segons Capdevila, el PSOE i el PP van pensar que "Duran és un cavaller, sempre actua amb sentit d'estat", i no van caure que "només amb un seient a la taula i una foto encaixant les mans a l'hora de signar l'acord ja n'haurien tingut prou per aconseguir el seu suport". Aquest cop, però, "ni es van molestar a fer-ho", diu Capdevila.

Ara, segons afirma el periodista en un article publicat a El Punt-Avui, "el cavaller Duran" els ha girat la cara i ha provocat un desconcert total a Madrid. El periodista creu que "Duran hauria de prendre consciència del poder que pot arribar a tenir si planta cara de veritat". I és que ara tindrà dues opcions: "votar favorablement "per responsabilitat", a canvi d'alguna 'esmena-engruna' que no canviarà el fons de la qüestió, o plantar-se com va fer ahir el seu grup al Congrés".

Capdevila creu que si finalment CiU es manté i no dóna el seu suport a la reforma, "deslliurarà Catalunya dels compromisos del pacte de la Transició i podrà fer front amb les mans lliures a la negociació del pacte fiscal i les que vindran després, que definiran el futur de la nació. Sigui valent, cavaller!".



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat