Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 22 de de juliol del 2011 | 19:37
Recull de premsa · Política

"Has combatut per eradicar els mals del pancatalanisme [...] i ara són capaços d'enderrocar tota la teva obra"

"Em preocupa el teu futur, camarada Camps", afirma l'escriptor Alfred Bosch en un article dedicat al ja expresident de la Generalitat Valenciana.

En l'article Camps publicat a l'Avui, Alfred Bosch es dirigeix al que fins fa dos dies era president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps: "insisteixes que ets innocent, que tot és un muntatge inflat per la premsa enemiga, i suposo que deus voler arribar al final del cas Gürtel, oi? Ara bé, si has dimitit per no perjudicar Mariano Rajoy en la seva aposta espanyola, aleshores vol dir que el podies haver perjudicat més encara".

Tirant d'ironia, Bosch es lamenta que "després de guanyar les eleccions valencianes amb més vots que cap altre, [...] ara t'han clavat l'empenteta. Que lleig, oi? Total per quatre vestits a mida", afirma l'escriptor.

Bosch reitera diverses vegades que pateix pel futur de Camps, ja que després d'haver "combatut per eradicar els mals del progressisme i del pancatalanisme", "ara són capaços d'enderrocar tota la teva obra, fins al punt de posar en perill el teu destí lluminós... posant fre a la teva beatificació".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat