Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de de març del 2012 | 17:22
Recull de premsa · Política

Muñoz: "L'habilitat per gestionar les contradiccions és un dels trets més característics de CDC"

"La dissonància entre la poesia dels caps de setmana i la prosa dels dies feiners [...] no serà sostenible indefinidament".

Jordi Muñoz

"El país s'ha mogut i CDC hi ha donat resposta ─ha indicat el politòleg Jordi Muñoz─. Sense córrer riscos ni fer passes en fals, com imposa l'instint convergent, però sempre amatents als canvis socials".

A l'article L'instint convergent, Muñoz ha radiografiat el congrés de CDC d'aquest cap de setmana: "[Convergència] Ha mantingut el punt just d'ambigüitat per no alienar unes bases i uns quadres cada cop més decantats cap al sobiranisme i, alhora, ha permès que els cronistes oficials de l'
establishment cridessin ahir a la calma i ens asseguressin que Convergència no s'ha radicalitzat i és tan independentista avui com abans-d'ahir".

L'autor de l'article ha puntualitzat que l'habilitat per "gestionar les contradiccions" és un dels trets "més característics" de Convergència i ha alertat que "és possible que tingui un límit". "La dissonància entre la poesia dels caps de setmana i la prosa dels dies feiners, marcats per l'austeritat amb pocs matisos i els pactes amb el PP, no serà sostenible indefinidament" ha indicat.

Muñoz ha conclòs sentenciant que Mas té "la possibilitat aritmètica i política" de triar socis i rumb i que "tot apunta" que el camí cap a Ítaca "no passa pel carrer Génova".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat