Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de de novembre del 2010 | 17:36
Recull de premsa · Seguretat

Pilar Rahola: "Saura acaba com va començar, menyspreant la policia"

Barcelona · La periodista Pilar Rahola ha criticat durament l'encara Conseller de l'Interior, Joan Saura, de qui ha dit que acaba la legislatura "com la va començar, menyspreant

la policia". Rahola ha afirmat que el tripartit també "acaba com va començar, amb un Montilla que, mancat d'autoritat, li permet tot" a Saura.

L'autora de l'article Saura fins al final ha sentenciat que la darrera tasca de Saura al capdavant de la conselleria, que és "aprovar in extremis un vergonyós codi ètic rebutjat pels sindicats i comandaments dels Mossos, per l'absoluta majoria del col·lectiu policial i fins i tot per càrrecs d'Interior" i aprovar-lo "per peixar una mica els estómacs antisistema que bateguen als racons del seu vot" és una "inequívoca maldat". Rahola ha dit que "sembla que en la naturalesa d'ICV no es pot entendre què és la policia democràtica en un Estat democràtic" perquè amb aquest codi ètic el partit polític i el mateix Saura rematen "el clau del desprestigi, enviant la idea que, fins ara, els Mossos no s'han regit èticament".

"Llavors, totes aquestes dècades d'escola democràtica -ha continuat l'autora de l'article-, d'actuació policial amb escassos recursos, aquesta voluntat de garantir el beatífic son dels ciutadans, jugant-se la vida als carrerons de la delinqüència, tot això no ha estat res". Rahola ha conclòs que amb l'aprovació del nou codi ètic "arriba el campió de l'ètica progre i s'inventa la policia democràtica": "s un insult a tots, als professors, als comandaments, als policies en actiu, als caiguts, a tots aquells que durant anys han garantit la nostra seguretat. Saura acaba com va començar, menyspreant la policia".

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat