Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de desembre del 2013 | 17:05
Crònica · Afers religiosos

Els ultracatòlics donen suport al comentarista Zarzalejos

Els ultracatòlics espanyolistes de Germinans Germinabit donen suport al comentarista José Antonio Zarzalejos, personatge obsessionat per escriure i parlar sistemàticament contra el procés sobiranista català.

José Antonio Zarzalejos.

Curiosament, Germinans (una plataforma digital ultrareligiosa) es dedica, com en aquest cas fa, a entrar sense manies en el món de la política, sempre per combatre les legítimes aspiracions de Catalunya com nació.

Això sí: ataquen Montserrat, el cardenal arquebisbe de Barcelona, la Fundació Joan Maragall, Catalunyareligió.cat, periodistes i polítics catalans i catòlics de tarannà renovador i concilar.

Zarzalejos (Bilbao, 1954) és fill del franquista José Antonio Zarzalejos Altares que fou governador civil i cap provincial del Movimiento de Vizcaya, i fiscal del Tribunal Suprem. També és germà de Francisco Javier Zarzalejos, secretari general de la Presidència dels Governs de José Maria Aznar i secretari general de l'ultra conservadora Fundación Faes.

Iñaki Anasagasti ha escrit sobre aquests personatges: "José Antonio Zarzalejos Altares se'n va anar un dia a Madrid. El seu fill Javier preparava els discursos més antinacionalistes a Aznar a La Moncloa. L'altre fill, José Antonio, fou director de l'ABC, caracteritzat pel seu odi terrible i continu al PNV, Arzalluz, Ibarretxe. No és sorprenent. És el que van veure a casa seva".

Tampoc no ha de sorprendre que Jose Antonio Zarzalejos signi articles com el titulat Una altra convulsió epilèptica, publicat a La Vanguardia, en contra del sobiranisme català. No és sorprenent que aquest personatge tingui el suport de les restes que queden del ranci nacionalcatolicisme espanyol.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat