Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 24 de de novembre del 2014 | 20:47
La fotografia

Reñé s'autoinculpa en suport al President Mas a la celebració dels 25 anys de l'Ara Lleida

El persident de la Diputació de Lleida s'ha sumat a la campanya d'autoinculpacions aquesta setmana en un acte presidit pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, amb més de 150 assistents.

Barcelona · El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha obert un acte commemoratiu dels 25 anys del Patronat de Turisme Ara Lleida i del Premi Periodístic Pica d'Estats a Cervera amb una clara defensa del president Mas, del procés participatiu del 9N i de la llibertat d'expressió.

"Aquesta aposta pel turisme de Lleida és una aposta pel nostre país. Un país en el que la llibertat d'expressió –valor intrínsec del Premi Pica d'Estats- sigui un referent de la nostra convivència. És per això que públicament m'autoinculpo com a mostra de suport al president Mas, la vicepresidenta Ortega i la consellera Rigau", ha dit davant més de 150 assistents reunits al Paranimf de la Universitat de Cervera.

L'acte ha comptat amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; de l'alcalde de Cervera, Ramon Royes, així com amb representants de tota l'oferta turística de Lleida; del vicepresident i director del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich i Jordi Blanch respectivament, i també dels fundadors del Patronat a l'estany Gento (Pallars Jussà) el 1989: Ramon Companys, llavors president, i Jesús Bartolomé, diputat. També hi han assistit membres del jurat Premi Pica d'Estats en nom dels quals, el periodista Josep Cuní s'ha adreçat a l'auditori.

Reñé ha fet un agraïment ampli a totes les persones que han fet possible els 25 anys de la marca Ara Lleida i ha acompanyat de xifres la importància del sector per l'economia lleidatana. Ha recordat que genera un volum econòmic de 1.000 milions d'euros a l'any, el 12,5% del PIB provincial, i que l'oferta "s'ha desenvolupat al llarg de tot aquest temps de forma progressiva i homogènia, intensificant les particularitats de cada comarca", sota l'auspici del Patronat i l'Ara Lleida "un orgull i un referent identitari".

En clau de futur, el president de la Diputació de Lleida ha advocat per una major col·laboració entre el sector públic i privat i per mantenir l'estreta col·laboració amb la Generalitat, assenyalant així la disponibilitat i el compromís del conseller Felip Puig, de la directora general Marian Muro i de tota l'agència catalana de turisme.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat