Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de desembre del 2011 | 17:16
La fotografia · Cultura

El mallorquí Sebastià Alzamora, guanyador en la 61a Nit de Santa Llúcia

El poeta badaloní Marcel Riera ha aconseguit el 53è Premi Carles Riba de poesia per 'Llum d'Irlanda' i el vigatà Ramon Erra, el 14è Premi Mercè Rodoreda per 'La vida per rail'.

Barcelona · La vetllada més important de les lletres catalanes ha premiat aquesta setmana l'escriptor i poeta mallorquí Sebastià Alzamora. En la 61a edició de la nit de Santa llúcia, l'escriptor s'ha endut el 52è Premi Sant Jordi amb 'Crim de sang', un thriller ambientat a l'any 1936 a la ciutat de Barcelona.

Pel que fa a la resta de guardons, el poeta badaloní Marcel Riera ha aconseguit el 53è Premi Carles Riba de poesia per 'Llum d'Irlanda' i el vigatà Ramon Erra, el 14è Premi Mercè Rodoreda per 'La vida per rail'. Pel que fa a la literatura infantil i juvenil, el reusenc Jordi Folck s'ha emportat el 49è Premi Josep M. Folch i Torres de novel·la per a nois i noies amb 'Llibre d'Encanteris de la vella Taràndula' i la barcelonina Mercè Anguera, el 38è Premi Joaquim Ruyra amb 'La princesa invisible'.

La Nit de Santa Llúcia d'enguany s'ha celebrat a l'Auditori de Barcelona i ha servit de cloenda dels actes de commemoració dels 50è aniversari de l'entitat Òmnium Cultural, organitzadora de la vetllada.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat