Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 7 de d'octubre del 2013 | 18:52
La fotografia

Massiva manifestació a Bilbo pel retorn de presos

Desenes de milers de persones, entre els quals els 18 membres de l'associació en suport als presos bascos Herrira, han reclamat els drets dels reclusos aquest cap de setmana.

FOTO: Diari ARA.

Font: EP · Desenes de milers de persones han participat aquesta setmana en una massiva manifestació en protesta per la detenció dilluns passat de 18 membres de l'associació en suport als presos bascos Herrira.

La mobilització, en què també hi han participat els 18 detinguts --que van quedar en llibertat poc després de la detenció--, ha reivindicat els drets dels reclusos bascos i ha exigit el seu retorn.

Nombrosos dirigents de l'esquerra abertzale i una trentena de col·lectius socials afins han acompanyat als 18 detinguts en la marxa, que ha omplert els carrers de Bilbo. De la marxa, però, se n'han volgut desvincular el PNB, el PSE i altres partits com Ezker Anitza-IU.

La manifestació ha conclòs amb la lectura d'un manifest en què s'ha exigit la tornada a casa dels presos d'ETA i el reconeixement dels seus drets.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat