Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 12 de de febrer del 2014 | 15:41
La fotografia · Política

El President de la Diputació de Lleida porta "Perseguits i salvats" a Tel Aviv

Joan Reñé ha presentat aquesta setmana a la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània (IMTM) de Tel Aviv el projecte "Perseguits i salvats", que consisteix en la senyalització de quatre rutes d'evasió al Pirineu lleidatà utilitzades per jueus per fugir del nazisme i dels camps d'extermini durant la Segona Guerra Mundial. 

Barcelona · La proposta de la Diputació de Lleida, titulada "Perseguits i salvats", ha rebut una excel·lent acceptació entre la trentena de touroperadors i agents de viatges que s'han aplegat al centre de convencions Israel Trade Fairs and Convention Center per seguir la presentació on Joan Reñé, President de la Diputació de Lleida.

Reñé ha destacat que aquesta aposta de la Diputació pel turisme israelià pretén intensificar l'aposta per la internacionalització, alhora que explorar les possibilitats d'organitzar vols xàrter des de l'Aeroport de Lleida-Alguaire per incrementar augmentar el nombre de turistes israelians que any rere any ja visiten les comarques de Lleida.

En la seva intervenció, el President de la Diputació de Lleida també ha afirmat que "la iniciativa serveix, també, per denunciar des de Lleida el ressorgiment d'un fenomen molt preocupant a l'Estat espanyol, com és la negació de l'Holocaust, la banalització del nazisme i l'exaltació del feixisme, que coincideix, curiosament, amb les legítimes aspiracions del poble de Catalunya a la seva lliure determinació".
Catalunya és considerada una destinació preferent per al turisme israelià"
En declaracions als mitjans de comunicació, el president de la Diputació de Lleida ha explicat que els turistes israelians creixen exponencialment a les comarques lleidatanes i ha recordat que el segon grup internacional de turistes que visiten el Parc Nacional d'Aigüestortes és l'israelià. En aquest sentit, ha indicat que existeix una important oferta de restauració i hotelera que fa encara més atractiu el Pirineu lleidatà pels turistes israelians.

Catalunya és considerada una destinació preferent per al turisme israelià, amb el Pirineu de Lleida, en general, i el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, en particular. L'entrada de turistes israelians a tot el país se situa en els 300.000 anuals, mentre que el nombre de visitants al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és de 19.000 israelians, amb dades de 2012.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat