Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de d'abril del 2014 | 18:18
La fotografia

Tel-Aviv i Lleida-Alguaire, enllaçats a partir del mes de juny amb 20 vols durant l'estiu i 20 més durant l'hivern

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha mostrat la seva satisfacció per les negociacions amb l'aerolínia israeliana Arkia, amb la qual s'ha acordat vols directes entre Tel-Aviv i Lleida-Alguaire.

Barcelona · El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha mostrat la seva satisfacció perquè un projecte de territori com Perseguits i salvats tingui ressò internacional i hagi estat un dels factors determinants perquè les negociacions perquè l'aerolínia israeliana Arkia, la segona més important d'aquest Estat, aposti per les terres de Lleida com a destinació turística, amb vols directes entre Tel-Aviv i l'aeroport Lleida-Alguaire.

Reñé ha comparegut en roda de premsa a la seu de la Diputació de Lleida, acompanyat pel delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, després que Arkia hagi anunciat la posada en marxa de 20 vols directes a partir d'aquest estiu.

La nova connexió s'iniciarà el 27 de juny d'enguany i oferirà 20 vols durant l'estiu (10 d'anada i 10 de tornada) i 20 més durant la propera temporada d'hivern. Arkia operarà mitjançant avions Embraer 190, amb capacitat per a 110 passatgers.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha indicat que aquesta proposta es va iniciar fa mesos amb la presentació del projecte Perseguits i salvats i es va concretar a principis d'aquest any amb les visites a les fires de turisme de Madrid i Tel-Aviv, on es van establir relacions amb diferents aerolínies i operadors turístics per operar vols entre Tel-Aviv i l'aeroport de Lleida-Alguaire.

Reñé ha agraït l'esforç d'Aeroports de Catalunya i de la Generalitat en aquest procés i ha destacat la "capacitat internacionalitzadora de la Diputació de Lleida a través del Patronat de Turisme i de l'IEI" i el treball per atraure a les comarques lleidatanes molts més turistes d'Israel, "un Estat proper i similar en molts aspectes culturals e històrics amb Catalunya".

En la roda de premsa, Reñé també ha explicat que aquesta proposta "posa en valor un dels equipaments que tenim a les comarques de Lleida que ja compta amb una activitat durant la temporada d'hivern i que ara es pot complementar amb vols a l'estiu".

"Avui posem en marxa una activitat que té la voluntat de ser perdurable en el temps, que s'incrementi i que faci possible que molts més israelians visitin les comarques lleidatanes", ha indicat Reñé.

La posada en marxa dels vols anirà acompanyada d'una campanya promocional en la que la Diputació de Lleida destinarà 60.000 euros i que inclourà l'edició de 20.000 revistes amb l'oferta turística de Lleida que es distribuiran als avions de l'aerolínia Arkia, la inserció de publicitat a la seva pàgina web i la instal·lació de tanques publicitàries a l'aeroport de Tel-Aviv. A més, es participarà en un vídeo promocional de les comarques lleidatanes que es passarà als 757 vols de la companyia.

Reñé ha explicat que aquest impacte publicitari de les comarques de Lleida arribarà als 100.000 passatgers mensuals que Arkia té a tot el món i als 60.000 subscriptors del butlletí de noticies de l'empresa.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat