Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de de gener del 2015 | 17:51
Notícia

1'4 milions de denúncies per l'actitud antidemocràtica del Govern espanyol pel 9N

La recollida de signatures es va fer a les portes dels col·legis electorals i va ser impulsada per entitats de la societat civil i els partits sobiranistes.

Barcelona · L'ANC ha indicat aquesta setmana que les denúncies ciutadanes per l'actitud antidemocràtica del Govern espanyol pel 9N pujen a 1.386.628. Aquestes, sumades als 3.703 càrrecs electes que també hi van signar fan el total de denúncies contra l'actitud antidemocràtica del Govern espanyol envers el dret a decidir dels catalans.

La recollida de signatures va ser promoguda per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència, CDC, UDC, ERC, ICV, EUiA i la CUP; i es va dur a terme el mateix 9 de novembre a les portes dels col·legis electorals, en el cas de la denúncia ciutadana; i del 5 al 9 de novembre, en el cas de la denúncia dels càrrecs electes.

Aquesta recollida va fer-se del 5 al 9 de novembre amb la implicació de l'AMI i l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Des del 9 de novembre, l'ANC ha estat la responsable de la logística i de la digitalització de tota la documentació. Els fulls de signatures s'han organitzat per municipis, per facilitar-ne la classificació i numeració posterior.

S'ha fet també una acta notarial amb els textos de les denúncies i els fitxers amb tots els fulls de recollida de signatures, digitalitzats i convenientment ordenats i relacionats. L'acta notarial i les signatures digitalitzades es lliuraran de manera oficial i solemne a les Nacions Unides, al Parlament europeu, a la Comissió europea, al Consell d'Europa i a l'OSCE. Denúncia i crida a "garantir" el dret a decidir dels catalans.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat