Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 30 de de juny del 2014 | 20:45
Notícia

Avancem deixa el PSC i es dirigeix a les municipals

Pocs dies després que un dels pesos pesants del PSC, Joan Ignasi Elena, hagi abandonat el Titanic que suposa, hores d'ara, el PSC, el grup crític del partit dels socialistes de Catalunya, Avancem, ha escenificat la ruptura definitiva amb el partit.

Barcelona · Joan Ignasi Elena, qui fa deu dies va deixar de ser crític dins del PSC, s'ha endut amb ell el moviment crític Avancem. Aquesta setamana l'assemblea d'Avancem a Sant Feliu de Codines ha fet efectiva la ruptura d'aquest grup amb el PSC en un moviment més que se suma a la caiguda lliure del partit dels socialistes de Catalunya.

Les noves aspiracions d'Avancem, d'entrada, es focalitzen en l'àmbit local i entren, per tant, en colisió directa amb el partit que ha de liderar Miquel Iceta. Segons ha indicat Joan Ignasi Elena, Avancem entra a escena com a actor polític independent del PSC i com a "subjecte polític" per si mateix amb voluntat de sumar amb altres forces d'esquerres.

Com a nou partit polític, Avancem ja ha estat rebut amb els braços oberts per part dels partits polítics que es troben dins del ventall de les esquerres nacionalistes del país, és a dir: ERC i ICV-EUiA. Avancem, c
onscients que el grup socialista es pot quedar amb 19 diputats al Parlament ha avançat que aviat hi haurà novetats més enllà de l'àmbit local.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat