Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 29 de de novembre del 2013 | 18:52
Notícia

Basté i Terribas ratifiquen el lideratge de la ràdio en català

Basté és líder amb 'El món a RAC1' mentre Terribas obté el millor resultat de la història de 'El matí de Catalunya Ràdio'. Els dos periodistes s'nfronten a un escenari polític i social de recentralització i atac de l'Estat, una època completament adversa per als mitjans en català.

Barcelona · 'El món a RAC1' és el programa més escoltat de la ràdio a Catalunya, amb 540.000 oients diaris, per davant d''El matí de Catalunya Ràdio', que en té 509.000. Aquest han estat les principals dades del resultat del darrer EGM-Baròmetre, publicat aquesta setmana.

La ràdio del Grupo Godó manté el lideratge també com a emissora, amb 741.000 seguidors, i el programa que presenta Jordi Basté obté la segona millor dada de la seva història, amb només 4.000 seguidors menys dels que tenia ara fa un any.

El programa de Terribas a l'emissora pública, per la seva banda, millora lleugerament els 503.000 oients que tenia Manel Fuentes a finals del 2012 i aconsegueix el millor resultat que ha fet mai 'El matí de Catalunya ràdio', tot i que el global de l'emissora empitjora respecte als 641.000 seguidors de fa un any.

Ambdós periodistes, Terribas i Basté, es disputen la franja horària matinal, la més codiciada de tot el dia entre les emissores radiofòniques. Amb tot, el fair play demostrat entre tots dos corrobora el camí comú que segueixen a favor de la ràdio --ja sigui púbica o privada-- en català en uns moments d'excepció per a Catalunya en els quals la societat no pot prescindir d'aquests instruments essencials.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat