Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 3 de de febrer del 2010 | 15:40
Notícia · Comunicació

TV3 aguanta la sotragada de la nova TVE sense publicitat i es manté líder

Barcelona · L'esperat augment d'audiència de TVE després de la supressió de tota la publicitat del canal -ara compta amb més temps de programació per sumar a la seva audiència final- ha repercutit a la resta de canals. El millor dels casos ha estat, però, l'audiència registrada aquest primer mes del 2010 a TV3, que ha aguantat la sotragada i ha registrat la caiguda de quota més lleu de tota la graella.

El canal català ha perdut aquest mes de gener dues dècimes, una xifra molt inferior a la pèrdua d'audiència de Tele 5, que ha baixat sis dècimes. Antena 3, que ja partia d'un registre baix, perd quatre dècimes més, Cuatro també en baixa quatre i La Sexta perd tres dècimes com a conseqüència de l'augment de TVE, que ha assolit els 1,2 punts a Catalunya (2 punts al total espanyol).

En el rànquing dels programes més vistos, TV3 es presenta com a líder absoluta durant aquest gener i manté els 10 primers espais més vistos. La televisió catalana, que ja va liderar durant tot el 2009 la graella televisiva, segons va informar el Baròmetre de la Comunicació, mantenint un còmode avantatge respecte la resta de les seves competidores amb un 19% de share, presenta els partits de futbol (Sevilla-Barça de la lliga i la Copa del Rei), i els programes d'humor Crackòvia i APM? com els líders absoluts del mes de gener amb quotes de més del 27% de share.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat